Uitstapjes vlakbij Rokers Verzamelmuseum

Plattelandswinkel et Schuurtje

lunteren, Gelderland (0.78km)  -  Bij plattelandswinkel et Schuurtje kun je gewoon je dagelijkse boodschappen doen. Met het verschil dat je weet waar de producten vandaan komen: uit de streek. Koop eerlijke groente, fruit, melk, boter, vlees en nog veel meer in deze knusse winkel.

Farm Fields

wekerom, Gelderland (1.22km)  -  Proef de biologische wijn van Eco Fields, een rietgedekte boerderij die ook gebruikt kan worden als ontvangst- en demonstratieruimte. Koop hier verse boerenproducten als vlees en wijn of volg een rondleiding over het bedrijf.

Wekeromse Zand

wekerom, Gelderland (1.74km)  -  Het Wekeromse Zand is een van de weinige stuifzandgebieden van Nederland. Het gebied is 100 hectare groot en wordt door moeflons en heidekoetjes open gehouden.

Het Fietscafé

kootwijkerbroek, Gelderland (4.42km)  -  Al trappend en tappend komt het gezellige fietscafé verder. Ideaal voor een vrijgezellenfeest! Voor de vrouwen is er de Ladiesbar.

HeliFlight

kootwijkerbroek, Gelderland (4.91km)  -  Stap in voor een rondvlucht, doe een helikopterdropping of geniet van een speciaal vervoersmiddel op je bruiloft bij HeliFlight!

Exodus Events

otterlo, Gelderland (4.96km)  -  Doe een potje discgolf of neem pijl en boog ter hand. Exodus Events verzorgt familiedagen, bedrijfsuitjes en andere evenementen op maat.

Sauna De Veluwe

lunteren, Gelderland (5.03km)  -  Sauna & Beauty De Veluwe ligt direct naast het station in Lunteren. Geniet hier van de sauna's en diverse behandelingen. Tijd om te ontspannen!

Museum Lunteren

lunteren, Gelderland (5.31km)  -  In het Veluwse dorpje Lunteren bevindt zich Museum Lunteren. Bekijk Lunteren door de jaren heen in foto's en ansichtkaarten. En spot de bijzondere babymammoet die hier woont!

Borduurmuseum Het losse steekje

barneveld, Gelderland (5.76km)  -  Borduren is een kunst, dat bewijst het Borduurmuseum in Barneveld. Kunstwerken als de Nachtwacht, compleet nageborduurd, sieren hier de wanden. Bekijk de prachtige borduurwerken en luister naar de enthousiaste verhalen van borduurder Jan Westeneng.

Kootwijkerzand

kootwijk, Gelderland (5.8km)  -  Het Kootwijkerzand voelt buitenlands aan, maar het ligt in Nederland! Maak kennis met een van de grootste zandgebieden van Europa met door de wind gevormde duinen.

Doesburgermolen Ede

ede, Gelderland (6.04km)  -  Net iets buiten Ede staat nog een authentieke molen: de Doesburgermolen. Een molenaar vertelt graag meer over de molen en zijn werking en over de rijke geschiedenis die de molen kent.

Otterlo Events

otterlo, Gelderland (6.09km)  -  Natuur en evenementen zijn nauw met elkaar verbonden bij Otterlo Events. Op zoek naar een memorabele activiteit met vrienden, familie, teamgenoten of collega's? Dan zit je hier gebakken!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Rokers Verzamelmuseum