1

Uitstapjes vlakbij Bowling Mijdrecht

Het Bellopad

mijdrecht, Utrecht (1.23km)  -  Waar ooit het stoomtreintje Bello reed, loop je nu door het groen van de polder en langs een veenriviertje van Mijdrecht naar Abcoude, of andersom. Een tocht van negentien kilometer, maar het is ook leuk om een deel ervan te lopen.

Scuba Academie

vinkeveen, Utrecht (3.21km)  -  Altijd al de droom gehad om het onderwaterleven rustig te bewonderen? Scuba Academie geeft nu de kans om deze droom uit te laten komen.

Amstelhoeve Recreatie

de hoef, Utrecht (6.33km)  -  De Amstelhoeve is een perfecte uitvalsbasis voor groepen. Ideaal voor een weekend weg met vrienden of familie! Bijzonder: je overnacht in een gerenoveerde koeienstal.

Boerin en de Kok

nes aan de amstel, Noord-Holland (6.75km)  -  Kook (h)eerlijk bij de kookworkshop op de boerderij-kookstudio in het dorpje Nes aan de Amstel, tussen Amstelveen en Uithoorn! Italiaans, Nederlands of vegetarisch: (vrijwel) alle producten zijn biologisch!

Zwembad De Koet

kockengen, Utrecht (8.24km)  -  Zwembad de Koet is de trots van het dorpje Kockengen. Geniet op zomerse dagen van de gemoedelijke sfeer, een lekker ijsje en een frisse plons in het heerlijke water.

Wijngaard De Amsteltuin

amstelveen, Noord-Holland (9.1km)  -  Pers de druiven van De Amsteltuin zelf met blote voeten in een grote bak en kom alles te weten over wijnen in deze wijngaard. Een zomerse plek in hartje Holland!

Zwembad De Wel

nieuwkoop, Zuid-Holland (9.17km)  -  Zwembad De Wel heeft een groot wedstrijdbad, verschillende kleinere baden en een glijbaan van maar liefst 32 meter lang. Daarnaast zijn er uitgebreide saunavoorzieningen. Kom gezellig langs met het hele gezin!

Zwembad De Meerkamp

amstelveen, Noord-Holland (9.19km)  -  Zwembad De Meerkamp beschikt over binnen- en buitenzwembaden. Daarnaast is er een vijftig meter lange waterglijbaan. Een leuk uitje bij mooi en slecht weer!

Bloemenveiling Aalsmeer

aalsmeer, Noord-Holland (9.21km)  -  Loop binnen in de bloemenveiling en zie de verkopers en inkopers 'live' strijden om de goedkoopste bloemen! Duizenden bloemen en planten staan al klaar op de veilingvloer.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bowling Mijdrecht