Uitstapjes vlakbij Groepsuitjes bij De Belhamel

Gummaruskerk Wagenberg

wagenberg, Noord-Brabant (5.51km)  -  De Gummaruskerk in Wagenberg is een stukje historie in eigen land. De prachtige kruisbasiliek stamt uit 1903-1904.

elke dag geopend 

Speelbos de Viersprong

dordrecht, Zuid-Holland (6.04km)  -  Klimmen en klauteren, door tunnels kruipen, spelen met water en je verstoppen in het hoge pluimgras aan de waterkant. Speelbos de Viersprong is favoriet bij veel kinderen. Hier spelen ze in de natuur van de Biesbosch.

elke dag geopend 

Diepstraten Botenverhuur

drimmelen, Noord-Brabant (6.35km)  -  Stap in een van de boten van Diepstraten en ontdek de Biesbosch op eigen houtje. Sportief in een kajak of luxe in een kajuitboot. Ideaal voor een dagje uit!

elke dag geopend 

Nationaal Park De Biesbosch - Bezoekerscentrum Drimmelen

drimmelen, Noord-Brabant (6.77km)  -  Alle informatie over Nationaal Park De Biesbosch is te vinden in Biesboschcentrum Drimmelen. Ook is dit centrum het startpunt voor mooie kanotochten.

vandaag nog gesloten, geopend 1 maart t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Biesbosch MuseumEiland in Nationaal Park de Biesbosch

werkendam, Noord-Brabant (7.39km)  -  Geen natuurgebied is zoals de Biesbosch. Verken de natuur, vaar mee en leer meer over de geschiedenis van deze bijzondere plek. De start? Dat is het Biesbosch MuseumEiland in Werkendam. Boeiend van binnen en razend mooi van buiten.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Groepsuitjes bij De Belhamel