Uitstapjes vlakbij Mode en Kant Museum

Delirium Café

brussel, Brussel (0.34km)  -  Delirium Café is een echt Belgisch biercafé, wereldwijd bekend door de vele soorten bier. Op dit moment zijn ze zelfs wereldrecordhouder voor het meeste bier op de lijst: 3162 biertjes in huis.

Beursschouwburg

brussel, Belgie (0.4km)  -  De Beursschouwburg biedt podium aan jong talent op allerlei gebied. Kom langs voor een verrassend avondje film, muziek, literatuur of een expo.

Sint-Gorikshallen

brussel, Brussel (0.4km)  -  Op twee minuten wandelafstand van de Beurs, valt dit uitzonderlijke gebouw op door zijn architectuur. Er worden regelmatig tentoonstellingen georganiseerd.

experience.Brussels

brussel, Belgie (0.65km)  -  Naast experience.brussels zetelt de Brusselse Regering. Maar je kunt ook binnenkijken in dit imposante gebouw en in de tentoonstelling zien wat er speelt in Brussel. Laat je verrassen!

Het Warandepark

brussel, Brussel (0.91km)  -  Het Warandepark is het oudste park van Brussel. Kinderen kunnen er klimmen en klauteren in de speeltoestellen, terwijl ouders genieten van de mooie omgeving en de overblijfselen van de mooie geschiedenis.

Hallepoort Museum

brussel, Brussel (1.51km)  -  De Hallepoort is een museum en een monument tegelijkertijd. Een bezoek aan het museum leert je alles over de geschiedenis van de stad Brussel.

Antoine Wiertz Museum

brussel, Belgie (1.92km)  -  In het authentieke atelier van de omstreden kunstenaar Antoine Wiertz (1806-1865) wordt een verzameling van schilderijen, beeldhouwwerken en schetsen uit de Belgische Romantiek getoond.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Mode en Kant Museum