Uitstapjes vlakbij Grand Café Bellissimo

Mountain Network Dordrecht

dordrecht, Zuid-Holland (0.11km)  -  Kom klimmen bij de klimhal van Mountain Network in Dordrecht. Hier zijn twee klimhallen, een boulderhal en een trainingsruimte. De hal valt goed op in het straatbeeld door de hoge ramen die zicht geven op de klimmuren.

Sportboulevard Dordrecht Optisport

dordrecht, Zuid-Holland (0.56km)  -  Een sportboulevard zoals in Dordrecht is een bezoekje waard. In het futuristische gebouw van Sportboulevard Dordrecht zijn zwembaden, een sporthal, een ijshal, een turnhal en verschillende horeca-ondernemingen gehuisvest.

Nationaal Onderwijsmuseum

dordrecht, Zuid-Holland (1.73km)  -  Benieuwd naar hoe het onderwijs er vroeger uitzag? Bezoek het Nationaal Onderwijsmuseum in Dordrecht. Het enige museum waar alle onderwijsmiddelen uit Nederland of uit een van de voormalige koloniën te bewonderen zijn.

No.28 Wonen en Lifestyle

dordrecht, Zuid-Holland (1.97km)  -  No.28 is dé winkel op het gebied van wonen en lifestyle. Fans van landelijke woondecoratie kunnen hier hun geluk niet op. Midden in het centrum van Dordecht, dus ook nog eens op de winkelroute. Loop eens binnen!

Dagje Dordrecht? Ga op ontmoetingsreis!

dordrecht, Zuid-Holland (2.05km)  -  Een gepassioneerde vioolbouwer, een barbieverzamelaar en de koster van de Sint-Maria Maior: met een ontmoetingsreis door Dordrecht maak je kennis met bijzondere mensen die je niet zomaar tegenkomt. Een onvergetelijk groepsuitje!

Café De Beurs

dordrecht, Zuid-Holland (2.06km)  -  Café de Beurs is een oud bruin café bij het Scheffersplein in Dordrecht. Hier is het altijd gezellig! Of je nu binnen zit of buiten op het terras.

Olala Chocola

dordrecht, Zuid-Holland (2.14km)  -  Bij Olala Chocola draait alles om chocola! Geniet van hun zelfgemaakte bonbons, bestel je eigen smaak chocola of volg een workshop.

Zwembad De Dubbel

dordrecht, Zuid-Holland (2.14km)  -  Zomer of winter, bij Zwembad de Dubbel in Dordrecht is het altijd lekker. In de zomer spetteren en bruin worden in het verkoelende buitenbad, in de winter heerlijk tot rust komen in het warme binnenbad! Wil je een echt spetterend kinderfeestje?...

4 Your Games

dordrecht, Zuid-Holland (2.16km)  -  Bij 4 Your Games in Dordrecht vind je enorm veel bordspellen: van de klassiekers tot minder bekende games. Schuif aan een tafeltje en probeer ze uit!

Huis van Gijn

dordrecht, Zuid-Holland (2.31km)  -  Ooit woonde verzamelaar Simon van Gijn in dit museum. Hij verzamelde allerlei soorten kunstnijverheid en speelgoed uit de 19de eeuw.

Speeltuin Stadspolders

dordrecht, Zuid-Holland (2.48km)  -  Speeltuin Stadspolders in Dordrecht is een gezellige, kleinschalige speeltuin voor kinderen tot en met 12 jaar. Skippyballen, emmertjes, harkjes, schepjes en een kinderwip: plezier voor ieder kind.

Ruïne Kasteel Merwede

dordrecht, Zuid-Holland (3.1km)  -  Van het Kasteel te Merwede staat tegenwoordig nog maar een heel klein deel overeind. Het is het restant van een vrij groot vierkant kasteel dat al in de vijftiende eeuw tot ruïne is vervallen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Grand Café Bellissimo