Uitstapjes vlakbij Natuurspeelplek Waterwingebied

Galerie De Ploegh

amersfoort, Utrecht (1.4km)  -  Bekijk de bijzondere exposities van Galerie De Ploegh! Naast de befaamde grafiekmanifestatie zijn hier verschillende tijdelijke tentoonstellingen te zien.

Theefeestje Amersfoort

amersfoort, Utrecht (1.44km)  -  Voor iedereen die van high tea houdt, is Theefeestje een waar paradijs. Maar ook voor wie van lekkere dingen maken houdt: kom cupcakes versieren of bonbons maken!

De Schammer

stoutenburg, Utrecht (1.44km)  -  De Schammer werd aangelegd om de Gelderse Vallei in zijn oude glorie te herstellen. Inmiddels is de natuur er hersteld en is het een puur, ruig natuurgebied geworden. De Schammer is geliefd bij wandelaars.

Walking dinner door Amersfoort

amersfoort, Utrecht (1.63km)  -  Met Walking Dinner ontdek je de historische en culinaire kant van Amersfoort. Je wandelt met een stadsgids door de historische binnenstad. Tussendoor schuif je aan bij verschillende restaurants voor een 3-gangen diner.

Galerie Absoluut

amersfoort, Utrecht (1.66km)  -  Galerie Absoluut heeft een prachtige expositieruimte in Amersfoort: Kunstplein Cahen in het historische stadsdeel Muurhuizen. Geniet van kunst van lokale en regionale kunstenaars.

Nul33

amersfoort, Utrecht (1.66km)  -  Eten, drinken en genieten bij Nul33 in hartje Amersfoort. In het weekend zijn hier soms liveoptredens.

Bloeidaal

amersfoort, Utrecht (1.72km)  -  De natuur gaat zijn gang in Natuurgebied Bloeidaal. Dit gebied werd aangelegd om de Gelderse Vallei weer in zijn oude glorie te herstellen en is een populaire wandelplek.

Coffee Corazon

amersfoort, Utrecht (1.77km)  -  Een heerlijk kopje koffie en een goed boek in het centrum van Amersfoort. Coffee Corazon heeft voor iedereen wel iets lekkers, ook voor de kinderen!

Corazon Bakery

amersfoort, Utrecht (1.79km)  -  Bij Corazon Bakery in de Krommestraat bestel je de lekkerste taartjes, broodjes, sapjes en koffie. Of neem een vers brood mee naar huis!

BUUF in de Serre

amersfoort, Utrecht (1.79km)  -  Bij BUUF in de Serre draait alles om taart. Lekkere, zoete taartjes voor bij de koffie en warme taart en quiches voor bij de lunch. Op een speciale locatie: in de serre van voormalige klooster de Mariënhof in Amersfoort.

Winkel en café BLUR

amersfoort, Utrecht (1.82km)  -  Mooie sieraden en plantjes, duurzame keukentools en heel veel kunstige hebbedingen. Bij BLUR in Amersfoort ben je aan het juiste aders voor duurzame en unieke items én een lekker kopje koffie.

De Koppelpoort

amersfoort, Utrecht (1.89km)  -  Het is het pronkstuk van de Keistad: de Koppelpoort. Deze historische poort stamt uit 1400 en was vroeger onderdeel van stadsmuur van Amersfoort. Het is de enige landpoort en waterpoort in één in Nederland.

De Katoendrukkerij

amersfoort, Utrecht (1.9km)  -  Ontdek alles over het ambacht van katoendrukken in De Katoendrukkerij, gevestigd in de historische Volmolen in Amersfoort. Volg workshops, bekijk exposities en leer alles over de achtergronden.

Snuffelmarkt Amersfoort

amersfoort, Utrecht (1.91km)  -  Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is te koop op de Snuffelmarkt van Amersfoort. Elke maand kun je heerlijk rondsnuffelen op de rommelmarkt op het Lieve Vrouwenkerkhof.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Natuurspeelplek Waterwingebied