Uitstapjes vlakbij Jan Cees Lont...

Natuurspeeltuin De Weijver

hoogwoud, Noord-Holland (4.25km)  -  Ga ravotten in de natuur! Op de grote natuurspeelplaats in Hoogwoud is altijd wat te beleven. Ga langs voor een lekker potje voetbal of een zelfbedachte voorstelling in het Amfitheater.

Sauna Cantarel

oudkarspel, Noord-Holland (5.78km)  -  De landelijke gelegen sauna Cantarel combineert de Grieks-Romeinse badcultuur met het saunagenot uit Scandinavië. Dat betekent ontspannen in een Turks stoombad en bubbelen in de hotwhirlpool.

De Bolle Buik

heerhugowaard, Noord-Holland (6.42km)  -  Honger gekregen na een potje midgetgolfen of spelen in de Oudhollandse speeltuin? Dan gaat een lekkere belegde pannenkoek er altijd in! Gelukkig kan het allemaal bij De Bolle Buik in Heerhugowaard!

Jump City Heerhugowaard

heerhugowaard, Noord-Holland (7.96km)  -  Leef je uit bij Jump City in Heerhugowaard, een indoor trampolinepark met diverse activiteiten. Kom vrij springen, een mix van sport en entertainment en leer en oefen de gekste tricks op de airbag.

Museum De Turfschuur

kolhorn, Noord-Holland (8.08km)  -  Stap binnen in De Turfschuur en ontdek de geschiedenis van het prachtige landschap. Bekijk het museum voor de prachtige kunst van vroeger en nu. Heb je weleens zo'n mooie Romeinse vaas gezien?

SkiRun

heerhugowaard, Noord-Holland (8.19km)  -  Leer skiën of snowboarden bij SkiRun en zoef deze winter van een echte berg tijdens je wintersportvakantie.

De Geus Events

broek op langedijk, Noord-Holland (8.22km)  -  Bowlen, lekker eten, boogschieten, workshops, feesten: bij De Geus Events in Broek op Langedijk kan het allemaal!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Jan Cees Lont Sfeerboerderij - GESLOTEN