Uitstapjes vlakbij Eetcafé Het Wapen van...

Zorgboerderij De Zonne Hoeve

anna paulowna, Noord-Holland (2.5km)  -  Zorgboerderij De Zonne Hoeve biedt rust en ontspanning aan mensen en kinderen met een beperking. Paardrijden, dieren verzorgen, genieten van een boerenbroodmaaltijd: alles is mogelijk!

Museum De Turfschuur

kolhorn, Noord-Holland (5.08km)  -  Stap binnen in De Turfschuur en ontdek de geschiedenis van het prachtige landschap. Bekijk het museum voor de prachtige kunst van vroeger en nu. Heb je weleens zo'n mooie Romeinse vaas gezien?

Museum Oud Anna Paulowna

breezand, Noord-Holland (6.64km)  -  Een ouderwetse koffiekamer, sigaren van toen en een kruidenierswinkeltje. In Museum Oud Anna Paulowna maak je kennis met het leven van toen! En er is van alles te beleven: van verkleedpartij tot prachtige fietstocht.

Museum Slag van de Somme 1914-1918

schagen, Noord-Holland (6.91km)  -  Museum Slag van de Somme 1914-1918 is het enige museum in Nederland dat zich puur richt op de Eerste Wereldoorlog. Bezoek de vroegere kasteeltoren, bewonder wapens en uniformen uit de oorlog en leer meer over de felle strijd.

Regionaal Museum 1940-1945

schagen, Noord-Holland (6.93km)  -  Wat betekende de Tweede Wereldoorlog voor de kop van Noord-Holland en vooral het gebied rondom Schagen? Bekijk het in Regionaal Museum 1940-1945, te vinden in een oude kasteeltoren.

Biesheuvel Knoflook

slootdorp, Noord-Holland (8.34km)  -  Ga je stinken van knoflook? Niet bij Biesheuvel Knoflook! Hier wordt verse knoflook geproduceerd met een frissere en zachtere smaak dan de gewone knoflook. Ga het eens proberen en volg een rondleiding door het familiebedrijf!

Floratuin Julianadorp

julianadorp, Noord-Holland (8.65km)  -  Tulpen in het voorjaar, dahlia's in het najaar en het hele jaar door bloembollen! In de Floratuin in Julianadorp kun je wandelen door de showtuin en mag je bloemen plukken in de pluktuin.

Bikestore fietsverhuur

julianadorp, Noord-Holland (9.92km)  -  Huur een comfortabele fiets of e-bike bij de Bikestore in Julianadorp en verken de polder en de duinen. Rij door Den Helder en ontdek in de lente de uitgestrekte bollenvelden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Eetcafé Het Wapen van Wieringerwaard - GESLOTEN