Uitstapjes vlakbij Skyzone Rozengaarde

Monkey Town Doetinchem

doetinchem, Gelderland (3km)  -  Superlego, ballenbakken en een extra grote voetbalkooi. Voor kinderen tot en met twaalf jaar is Monkey Town Doetinchem één groot speelparadijs. Ouders rusten lekker uit onder het genot van koffie en gratis wifi.

Kinderboerderij Kokiezier

doetinchem, Gelderland (4.06km)  -  Geniet van gezellige en bijzondere dieren op kinderboerderij Kokiezier. Ooit gehoord van een dwergkoe? Ontmoet haar in Doetinchem! Het dikke varken Blitz loopt vrij rond.

Wijngaard De Oogsthoek

zelhem, Gelderland (4.89km)  -  Goede wijn maken kunnen ze bij wijngaard De Oogsthoek als de beste! Deze wijngaard in de mooie omgeving van Zelhem verbouwt verschillende druivenrassen en maakt de lekkerste wijnen. Proef het zelf!

Museum Smedekinck

zelhem, Gelderland (4.89km)  -  Kom op bezoek bij museumboerderij Smedekinck en kom alles te weten over vervlogen tijden van het Achterhoekse Zelhem. Er is een compleet ingerichte ouderwetse boerenwoonkeuken.

Galerie 1880 Kunst of Art

laag-keppel, Gelderland (5.8km)  -  Galerie 1880 Kunst of Art is een laagdrempelige galerie met een Achterhoeks tintje. Niet alleen de kunst is bijzonder, ook de locatie mag er zijn: een sfeervol kerkje uit 1880.

Dickens Museum

braamt, Gelderland (5.92km)  -  Altijd al meer willen weten over het fameuze leven van Charles Dickens? Laat je in het Dickens museum begeleiden door de schrijver zelf en ontdek de kleurrijke geschiedenis achter de schrijver.

Manege Stroombroek

braamt, Gelderland (6.05km)  -  Maak een ritje door het licht glooiende landschap van Montferland met een paard van Manege Stroombroek. Er zijn bosritten voor ervaren ruiters en lessen voor beginners.

Voetbalmuseum Home of Football

braamt, Gelderland (6.52km)  -  Voetbalfanaat Fred Baars heeft zijn indrukwekkende voetbalverzameling tentoongesteld in zijn voetbalmuseum Home of Football. Het museum is alleen op afspraak open, zodat Baars je persoonlijk kan rondleiden.

Zwembad De Byvoorde

wehl, Gelderland (7.23km)  -  Aan de bosrand van Wehl ligt het prachtige openluchtzwembad De Byvoorde. Neem een duik in het verkoelende water en geniet in de ligweide van de zon en de mooie omgeving.

Buitenbad het Hessenbad

hoog-keppel, Gelderland (7.27km)  -  Buitenbad Hessenbad is gewoon een degelijk openluchtzwembad zonder heisa. Een 25-meterbad om lekker banen te trekken, peuterbaden, eenvoudige glijbanen en een heerlijke grote ligweide waar je je handdoekje kunt uitspreiden.

Kinderboerderij Feltsigt

bekveld, Gelderland (7.86km)  -  Bezoek kinderboerderij Feltsigt en kom gezellig knuffelen met dieren! De boerderij in Bekveld organiseert ook allerlei activiteiten en evenementen zoals een oogstdag en een schaapscheerdersfeest.

Laco zwembad Oude IJsselstreek

terborg, Gelderland (8.08km)  -  Laco zwembad Oude IJsselstreek heeft een binnenbad en een buitenbad. Of je nu meters wilt maken in het banenbad of lekker wilt spetteren, het kan allemaal. Geniet in het zomerseizoen van de frisse buitenlucht en duik in het buitenbad.

Huifkarcentrum Bergh

loerbeek, Gelderland (8.8km)  -  Maak een tocht met een huifkar van Huifkarcentrum Bergh en ontdek het prachtige Montferland! Je kunt de rit combineren met een spel onderweg of met een heerlijke picknick. Laat je rijden of neem zelf de teugels in handen en men je eigen wagen!

Achterhoeks planetarium

toldijk, Gelderland (8.96km)  -  Amateurastronoom Henk Olthof werkte 35 jaar lang gepassioneerd aan astronomische bouwwerken om de loop van de sterren en planeten voor iedereen begrijpelijk te maken. In het Achterhoeks planetarium is zijn levenswerk te bewonderen. Ontdek in...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Skyzone Rozengaarde