Uitstapjes vlakbij Kunst kijken en lekker veel...

Speelparadijs Kunstkot

veendam, Groningen (0.38km)  -  Speelparadijs Kunstkot is de droom van elk kind. Hier kunnen ze kiezen uit meer dan honderd activiteiten, die allemaal draaien om creativiteit en zelf doen. Teken met tekenrobots, bouw en lanceer een raket, maak muziek of ga gewoon lekker spelen.

Zwemparadijs Tropiqua

veendam, Groningen (1.72km)  -  Zwemparadijs Tropiqua in Veendam heeft een exotische omgeving met sfeervolle verlichting. Iedereen vermaakt zich in en rond het zwembad, met onder meer de 60 meter lange glijbaan.

Museum Kapiteinshuis Pekela

nieuwe pekela, Groningen (6.39km)  -  Breng een bezoekje aan de negentiende eeuw in het Kapiteinshuis Pekela, waar alles er nog net zo uit ziet als vroeger, toen kapitein Kornelis Jans Boon er woonde met zijn vrouw.

Vakantiehuis La Lune

tripscompagnie, Groningen (6.4km)  -  La Lune is een zeer rustig gelegen vakantiewoning vlakbij het Adriaan Tripbos. Vakantie in de veenkoloniën: wijds uitzicht en slapen op een van de hooizolders!

Barbara's Beauty Barn

gieterveen, Drenthe (9.11km)  -  Geniet, helemaal privé, van een heerlijk verwendagje bij Barbara's Beauty Barn. Of huur deze sfeervolle beautyhoeve in zijn geheel af voor een relaxweekendje!

Klokkengieterijmuseum

heiligerlee, Groningen (9.31km)  -  Klokken, klokken en nog eens klokken, dat is te zien in het Klokkengieterijmuseum. Elke klok heeft zijn eigen geschiedenis, dat maakt dit museum zo bijzonder.

Dinopark Landgoed Tenaxx

wedde, Groningen (9.62km)  -  Op het Landgoed Tenaxx in Wedde houden levensgrote dino's zich schuil! Hoor je ze brullen in het woud? Ga op avontuur in het Dinopark op Landgoed Tenaxx. Het park zit ook vol bijzondere bomen.

Zwembad De Watertoren

winschoten, Groningen (9.76km)  -  Zwembad De Watertoren heeft geen glijbanen of whirpools, maar is bedoeld om baantjes te trekken. Het bad wordt ook gebruikt voor wedstrijden en zwemlessen.

Breeland Recreatie

annen, Drenthe (10.77km)  -  Iets leuks doen in het wonderschone Drenthe? Bij Breeland Recreatie in Annen ben je lekker bezig én geniet je tegelijkertijd van het platteland en de schitterende Hunzevallei.

Strand Zuid Blauwestad

Groningen (11.56km)  -  Over de houten loopbrug loop je vanaf de haven van Blauwestad zo Strand Zuid op. Een mooie plek aan het Oldambtmeer om in de zomer te zonnen, te spelen en een duik te nemen.

Restaurant museumboerderij Hermans Dijkstra

midwolda, Groningen (12.08km)  -  In een prachtige Engelse landschapstuin bevindt zich Boerderij Hermans Dijkstra. De boerderij is helemaal ingericht in de stijl van een rijke herenboer uit 1900. Eerst een hapje eten en daarna rondgeleid worden over de boerderij. Dat is ontspannen!

Museum Restaurant Slaait'nhoes

onstwedde, Groningen (13.19km)  -  In de gerestaureerde Saksische vakwerkboerderij Slaait'nhoes vind je nu een streekmuseum en restaurant. Een fijn startpunt om de regio Westerwolde te ontdekken met zijn kronkelende riviertjes, pittoreske dorpjes, oerbos en verborgen hoekjes.

Strand Noord Midwolda

midwolda, Groningen (13.41km)  -  Strand Noord aan het Oldambtmeer in Midwolda is een populaire plaats om in de zomer te vertoeven. De zwemplas heeft een zandstrand, horeca aan het water en een speeltuin voor kinderen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kunst kijken en lekker veel zelf doen in het Doe Museum - GESLOTEN