1

Uitstapjes vlakbij Golfbaan Rijk van Margraten

Fun Balloons

cadier en keer, Limburg (1.12km)  -  Ballonvaren met Fun Balloons is een onvergetelijke belevenis. Geniet ruim een uur van het prachtige Limburgse landschap vanuit de lucht en ontvang een drankje en een certificaat na afloop.

't Magisch Theatertje

maastricht, Limburg (2.65km)  -  In 't Magisch Theatertje zorgen poppen, marionetten en maskers voor bijzondere tentoonstellingen. De vaste spelers reisden al de hele wereld over en tonen nu hun kunsten in Nederland.

MECC Maastricht

maastricht, Limburg (3.03km)  -  De grootste evenementen van Limburg vinden plaats in congrescentrum MECC. Hier wordt elk evenement gegarandeerd een geslaagd evenement.

Rotstuin Bèr Slangen

maastricht, Limburg (3.21km)  -  Betreed vanaf het overdekte terras de rotstuinen met zijn kabbelende beekjes en stortende watervallen. Waan je in je eigen paradijsje in het zuidelijke puntje van Limburg. Een tuin om er van te genieten!

Bonnefantenmuseum

maastricht, Limburg (3.86km)  -  Ontdek de eigenzinnige kunstwerken van het Bonnefantenmuseum in Maastricht. Het museum laat de verborgen parels zien uit de kunstgeschiedenis.

Centre Céramique

maastricht, Limburg (3.91km)  -  Centre Céramique is het centrum van cultuurhistorisch Maastricht. Je vindt er vondsten uit opgravingen, maar ook een verzameling muziekinstrumenten, oude schoolplaten en nog vele meer. De stadsbibliotheek zit ook in Centre Céramique.

Café Zuid

maastricht, Limburg (3.98km)  -  Geniet op een schommelbank aan de Maas van de heerlijkste hapjes en drankjes. Breng een bezoekje aan Café Zuid in Maastricht.

The Game Box Maastricht

maastricht, Limburg (4.08km)  -  Kom gamen in The Game Box Maastricht. Deze arcadehal staat vol met meer dan vijftig spellen van vroeger én van nu. Speel games met en tegen elkaar en win leuke prijzen.

Stadspark Maastricht

maastricht, Limburg (4.22km)  -  Leuke bruggetjes, mooie beelden en veel groen. In het Stadspark van Maastricht is het goed toeven. Lekker picknicken rondom de fontein of een mooie wandeling maken, het kan hier allemaal. En onderweg kun je opeens een bever zien. Wel van hout. Het...

Château St. Gerlach

valkenburg, Limburg (4.4km)  -  Geniet van de stijlvolle baroktuinen, een rozenhof, een eigen wijngaard en nog veel meer op Château St. Gerlach. Voor feesten, overnachtingen en zakelijke arrangementen.

Café 't Pothuiske

maastricht, Limburg (4.44km)  -  Café 't Pothuiske is een gezellig bruin café waar twaalf speciale biersoorten in het vat zitten. Ook serveren ze hier een lekkere avondhap, een borreltje of een tas koffie met Limburgse vlaai. Echt Bourgondisch dus!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Golfbaan Rijk van Margraten