1

Uitstapjes vlakbij Dille & Kamille

Champagneproeverij

amsterdam, Noord-Holland (0.12km)  -  Ontdek de beste champagne in een sfeervolle proefkelder in Amsterdam. Geniet tijdens een twee uur durende proeverij van zes verschillende champagnes en bijpassende hapjes.

Multatuli Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.29km)  -  Het Multatuli Museum in Amsterdam staat geheel in het teken van de negentiende-eeuwse schrijver Multatuli, het pseudoniem van Eduard Douwes Dekker.

Bezoek City Challenge Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.36km)  -  Kies een route van City Challenge en ga op avontuur in Amsterdam. Los een moord op, ontmantel een bom en voorkom een treinbotsing. Een iPad is je gids en combineert de VR wereld met de echte wereld. Superleuk om zo samen de stad te verkennen.

Beurs van Berlage

amsterdam, Noord-Holland (0.38km)  -  De Beurs van Berlage is een mijlpaal in de geschiedenis van de architectuur. Het is gebouwd tussen 1898 en 1903 door de prominente architect Hendrik Berlage.

Themavaartochten op het IJ

amsterdam, Noord-Holland (0.39km)  -  Genieten van een bierproeverij op het water? Rederij 't IJ organiseert boottochten met een thema. Ga mee met Partyboot Independent3 en luister naar verhalen over 't IJ of ga voor Pampus liggen en bezoek dit forteneiland. De boten zijn ook te huur.

Ik Hou Van Holland Quiz

amsterdam, Noord-Holland (0.42km)  -  Zin in een feestje? Beleef deze quiz in een echt Amsterdams café! Samen met de charmante spelleider ga je aan de slag met originele vragen en opdrachten, karaoke en natuurlijk mooie prijzen.

Sterrentour Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.42km)  -  Een wijntje met mevrouw Van Breukhoven of een plotselinge ontmoeting met Jeroen Pauw. In Amsterdam ga je op jacht naar bekende Nederlanders met de Sterrentour.

Oud-Hollandse spelletjes met karaoke

amsterdam, Noord-Holland (0.42km)  -  Gooi die kelen maar los tijdens een karaokehit en win extra punten! Wie is het beste in sjoelen, stokgooien of vier-op-een-rij? Speel samen met collega's oud-Hollandse spelen in het Accijnshuis van Amsterdam en je ontdekt het vanzelf.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Dille & Kamille