Uitstapjes vlakbij Landgoed Schothorst

Kringloop Amersfoort

amersfoort, Utrecht (1.73km)  -  Vintage en brocante is helemaal hip! Koop je tweedehands spullen bij Kringloop Amersfoort. Drink een lekker bakje koffie en neem een kijkje in het Minimuseum.

Rock City Brewpub

amersfoort, Utrecht (1.85km)  -  Rock City Brewpub is het episch centrum van Amersfoorts bier. Hier wordt vol passie gebrouwen. Schuif tussen de gistvaten aan voor een speciaalbiertje, een lekkere snack of een complete maaltijd.

Leer zelf vliegen

bussum, Noord-Holland (1.99km)  -  Als je altijd al een vliegtuig hebt willen besturen, is dit je kans. Bij vliegles.nl worden vlieglessen in alle soorten en maten aangeboden, op verschillende locaties door heel Nederland en zelfs in Duitsland en België. Ook speciaal: een dagcursus...

De Katoendrukkerij

amersfoort, Utrecht (2.16km)  -  Ontdek alles over het ambacht van katoendrukken in De Katoendrukkerij, gevestigd in de historische Volmolen in Amersfoort. Volg workshops, bekijk exposities en leer alles over de achtergronden.

Boerenmarkt Eemplein

amersfoort, Utrecht (2.18km)  -  Bijna alleen maar biologische producten op de Boerenmarkt van Amersfoort. Elke vrijdag is het Eemplein het culinaire centrum van de stad. Er zijn zelfs fairtrade bloemen te koop!

Galerie De Ploegh

amersfoort, Utrecht (2.19km)  -  Bekijk de bijzondere exposities van Galerie De Ploegh! Naast de befaamde grafiekmanifestatie zijn hier verschillende tijdelijke tentoonstellingen te zien.

Pathé Amersfoort

amersfoort, Utrecht (2.24km)  -  In Pathé Amersfoort zak je onderuit in de comfortabele stoelen en geniet je van de nieuwste films. Het Dolby Digital systeem zorgt dat het geluid van alle kanten naar je toe komt. Dat is toch net even anders dan thuis voor de buis.

De Koppelpoort

amersfoort, Utrecht (2.27km)  -  Het is het pronkstuk van de Keistad: de Koppelpoort. Deze historische poort stamt uit 1400 en was vroeger onderdeel van stadsmuur van Amersfoort. Het is de enige landpoort en waterpoort in één in Nederland.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Landgoed Schothorst