Uitstapjes vlakbij Punto Caffé

Museum M Leuven

leuven, Vlaams-Brabant (0.07km)  -  Museum M Leuven brengt hedendaagse en oude kunst samen. De vaste collectie wordt voortdurend afgewisseld met tijdelijke tentoonstellingen.

Stadhuis Leuven

leuven, Vlaams-Brabant (0.21km)  -  Het stadhuis van Leuven is een van de bekendste gotische stadhuizen ter wereld en niet te missen tijdens een stedentrip naar deze Belgische stad. Ontdek het verhaal van de 235 beelden op de gevel!

Stedentrip Leuven

leuven, Belgie (0.25km)  -  Wil je de geschiedenis van België voelen? Maak dan een stedentrip door Leuven! Het stadhuis, de Sint-Pieterskerk en het Museum Leuven maken het uitstapje compleet.

Stella Artois Brouwerij

leuven, Vlaams-Brabant (1.2km)  -  Volg een rondleiding door de brouwerij van Stella Artois in Leuven. Leer alles over de historie van het bier en het brouwproces en ook een biertje proeven hoort er natuurlijk bij.

VR-gamen bij The Park Playground Leuven

leuven, Vlaams-Brabant (1.46km)  -  Bij The Park Playground in Leuven stap je letterlijk ín een game tijdens een potje gamen in virtual reality. Na een korte instructievideo krijg je een VR-bril op en ga je op avontuur in een totaal andere wereld. Dit doe je op een van de twee...

Abdij van Park & PARCUM

leuven, Vlaams-Brabant (1.9km)  -  De Parkabdij werd gesticht in 1129 door Godfried I met de Baard, en is duizend jaar later nog bijna helemaal intact. Hier bewonder je mooie kunst rondom de thema's religie en cultuur.

Provinciedomein Kessel-Lo

leuven, Vlaams-Brabant (2.28km)  -  Een dagje erop uit met het gezin? Breng dan eens een bezoekje aan Provinciedomein Kessel-Lo. Je maakt hier prachtige wandeltochten, maar ook verschillende soorten speeltuinen die zijn afgestemd op alle leeftijdsgroepen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Punto Caffé