Uitstapjes vlakbij Camping De Terp

De Lekkernij

dokkum, Friesland (2.94km)  -  Koffieliefhebber? Dan mòet je ene keer bij De Lekkernij in Dokkum geweest zijn. Hier hebben ze bijna dertig soorten koffie, bereidt in Italiaanse stijl door barista's. Of schuif aan voor een high tea of een lekker taartje.

Tolhuisbad Dokkum

dokkum, Friesland (3.89km)  -  Het Tolhuisbad in Dokkum heeft naast een wedstrijdbad, een binnen- en buitenbad, een whirlpool, een fantastische glijbaan, een bubbelbad, zonnebanken en ligweide voor de zomerse dagen. Geniet van een actief dagje uit!

Museum De Sûkerei

damwoude, Friesland (6.54km)  -  Kleine woningen op de zandgronden van de Friese Wouden. Vroeger was dit een alledaags gezicht, tegenwoordig zie je het niet vaak meer. Museum De Sûkerei houdt de herinnering levend.

Harsta State

hogebeintum, Friesland (7.58km)  -  Altijd al een kijkje willen nemen in het leven van de vroegere Friese adel? Bij de Harsta State in Hogebeintum aanschouw je een eeuwenoud terrein inclusief grachten, oprijlaan en singels die je een vorstelijk gevoel geeft.

Ruurd Wiersma Museum

birdaard, Friesland (8.26km)  -  De melkvaarder Ruurd Wiersma werd bekend door zijn eenvoudige schilderkunst. Zijn woning is van binnen helemaal beschilderd, van plafonds tot muren. Ook maakte hij kleine taferelen op gebruiksvoorwerpen.

Fogelsangh State

veenklooster, Friesland (12.98km)  -  Fogelsangh State is een museum, maar wordt ook nog steeds bewoond. Prachtige kamers voeren je terug in de tijd en laten de luxe van de geschiedenis zien.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Camping De Terp