Uitstapjes vlakbij Natuurmuseum Klaas Nanninga

BOEL Groningen

groningen, Groningen (0.29km)  -  Lekkere hapjes, goede drankjes en een heleboel jeu de boules. BOEL Groningen is een gezellige jeu de boulesbar aan de rand van het Noorderplantsoen.

Tschumi Paviljoen

groningen, Groningen (0.45km)  -  'Waarde overtreft tijdelijkheid', dat heeft het Tschumipaviljoen wel bewezen. In 1990 werd het gebouw gerealiseerd in het kader van een kunst- en architectuurmanifestatie. Dat heeft zo goed uitgepakt dat het nog steeds het thuis is voor...

Kattencafé Op z'n Kop

groningen, Groningen (0.87km)  -  Een kopje koffie met extra melk graag: kom ook naar Kattencafé Op z'n Kop in Groningen! De katten in het café komen uit het asiel en hebben in het café een huisje gevonden.

Martinikerk

groningen, Groningen (1.05km)  -  De Martinikerk, een markante publiekstrekker in het centrum van Groningen. Bekijk de bouwstijlen uit verschillende eeuwen of beleef een orgeldemonstratie.

Groningsveer

groningen, Groningen (1.05km)  -  Groningsveer biedt vaararrangementen aan. Rondvaarten door de stad Groningen of zeiltochten op de Friese meren, het kan allemaal.

De Uurwerker

groningen, Groningen (1.11km)  -  Bij De Uurwerker schuif je buiten in het hofje aan bij een van de picknicktafels. Binnen zitten kan natuurlijk ook. De menukaart is veelzijdig, met lekkere vega opties.

Detectivedinner

groningen, Groningen (1.12km)  -  Beleef het spannendste diner ooit met het Detectivedinner. Eén van de tafelgenoten is de moordenaar..., maar wie? Wie krijgt nog een hap door zijn keel?

Universiteitsmuseum Groningen

groningen, Groningen (1.13km)  -  In het Universiteitsmuseum Groningen ontdek je alles over de wetenschap van vroeger en nu. Zet voet in de kamer van de eerste vrouwelijke arts Aletta Jacobs en verwonder je over de wetenschappelijke ontdekkingen.

De Kaaskop

groningen, Groningen (1.16km)  -  Voor bourgondiërs uit het noorden is delicatessenwinkel De Kaaskop een must. In hartje Groningen vind je hier lekkere en eerlijke producten uit de regio.

Pure Groningen

groningen, Groningen (1.23km)  -  Pauze tijdens een shopsessie? Bijkletsen met een vriendin? Leuke date? Pure is de ideale locatie. Donuts, koffie, shakes: hier staat van alles op het menu voor de gezonde (en soms minder gezonde) zoetekauw.

De Groningse kinderboekhandel

groningen, Groningen (1.24km)  -  In de Groningse kinderboekhandel heb je keuze uit wel 5000 verschillende boeken. De winkel biedt zowel boeken voor peuters en kleuters als jongvolwassenen. Met behulp van het vriendelijke personeel vindt je sowieso hét boek dat je zoekt!

Poolcafé Streetlife

groningen, Groningen (1.29km)  -  Drink een drankje aan de bar, kom tot rust in de loungehoek of daag elkaar uit voor een potje pool. Bij Poolcafé Streetlife is altijd een plekje voor je vrij!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Natuurmuseum Klaas Nanninga