Uitstapjes vlakbij Rioolwaterzuivering Otterlo

Uitkijktoren Valenberg

otterlo, Gelderland (2.23km)  -  In natuurgebied Planken Wambuis vind je Uitkijkpunt Valenberg. Bij helder weer heb je hier een fantastisch uitzicht op onder andere Radio Kootwijk, Jachthuis Sint Hubertus.

OERRR speelnatuur Mosselse Zand

otterlo, Gelderland (2.75km)  -  Wie durft er stoer in een boom te klimmen? En wie maakt de mooiste hut? Kom geulen graven in het zand en vul ze met water uit de pomp! Kinderen leven zich helemaal uit in OERRR speelbos Mosselse Zand bij Otterlo.

Otterlo Events

otterlo, Gelderland (3.53km)  -  Natuur en evenementen zijn nauw met elkaar verbonden bij Otterlo Events. Op zoek naar een memorabele activiteit met vrienden, familie, teamgenoten of collega's? Dan zit je hier gebakken!

Exodus Events

otterlo, Gelderland (3.62km)  -  Doe een potje discgolf of neem pijl en boog ter hand. Exodus Events verzorgt familiedagen, bedrijfsuitjes en andere evenementen op maat.

Natuurgebied Planken Wambuis

otterlo, Gelderland (3.87km)  -  Ontdek de enorme variatie aan natuur in natuurgebied Planken Wambuis. De paden voeren je langs grote stukken heide, heerlijk rustige bossen en zandverstuivingen. Tussen al deze prachtige natuur spot je misschien ook nog een aantal wilde dieren.

Edese Schaapskudden

ede, Gelderland (3.89km)  -  In Ede zijn twee schaapskooien nog steeds in gebruik. De Stichting Edese Schaapskudde houdt de schaapskooien in stand. Kom gerust eens langs en maak een praatje met de schaapherders.

Ginkelse Heide

ede, Gelderland (3.89km)  -  De Ginkelse Heide in de gemeente Ede is een prachtig heidegebied, afgewisseld met bos. Er graast een schaapskudde en er zijn vaak vliegeraars te vinden.

Kröller-Müller Museum

otterlo, Gelderland (5.33km)  -  Het Kröller-Müller Museum is een unieke combinatie van kunst, natuur en architectuur. Ontdek de inspirerende kunstcollectie en de op één na grootste Van Gogh-collectie ter wereld in de prachtige omgeving van het Nationale Park de Hoge Veluwe.

Museonder

otterlo, Gelderland (6.12km)  -  Ontdek alles over het leven op de Veluwe in het ondergrondse museum Museonder in Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Openluchttheater Ede

ede, Gelderland (6.18km)  -  Het Openluchttheater Ede is een monumentaal buitentheater en het grootste van Nederland. Het theater heeft de vorm van een antiek amfitheater en is gebouwd in een kuil. Het heeft maar liefst 1500 plaatsen. In het zomerseizoen zijn er concerten en...

Winkeltje van Lammert

ede, Gelderland (6.49km)  -  Al meer dan honderd jaar weten de Edenaren het winkeltje van Lammert van de Bospoort aan te wijzen. Het uiterlijk van de oorspronkelijke kruidenierswinkel is door de jaren heen amper gewijzigd. Kom snoepjes kopen in ouderwetse bruine puntzakken!

Edesche Concertzaal

ede, Gelderland (6.53km)  -  Ontdek de Bösendorfer Imperial 290, dé concertvleugel van wereldklasse, en geniet van de hoogste kwaliteit in de Edesche Concertzaal. In de intieme setting van deze nieuwe zaal kijk je de musici letterlijk op hun vingers.

Mr. Bojangels

ede, Gelderland (6.56km)  -  Fietsende en shoppende voorbijgangers, voor 'mensen kijken' ben je bij Mr. Bojangles aan het juiste adres! Geniet van een lekkere lunch of een drankje in het centrum van Ede.

Kwekerij en tuin De Boschhoeve

wolfheze, Gelderland (6.64km)  -  De privétuinen van kwekerij De Boschhoeve zijn een bezoek meer dan waard. Maak een wandeling, koop leuke vintage spulletjes in het winkeltje, of geniet in de theeschenkerij van de befaamde Boschhoeve-thee.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Rioolwaterzuivering Otterlo