1

Uitstapjes vlakbij Jumpsquare Amsterdam

VR Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.61km)  -  Lasergamen in een andere wereld, zelf vliegen en zombies uitschakelen: beleef samen de wildste avonturen bij VR Amsterdam.

Da Vinci: Genius

amsterdam, Noord-Holland (0.65km)  -  Tijdelijk te zien: immersive experience over Leonardo da Vinci. Omringd door enorme projecties van zijn werk duik je in Da Vinci: Genius onder in het brein van deze bijzondere geleerde en kunstenaar.

De Kookfabriek Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.18km)  -  Volg een kookworkshop bij De Kookfabriek en maak je eigen twee-, drie- of viergangenmenu onder begeleiding van een professional. Na de kookles eet je natuurlijk zelf lekker alles op!

De Mirandabad

amsterdam, Noord-Holland (1.21km)  -  Geniet van het warme water in 'De Mirandabad'. Naast heerlijke bubbelbaden, whirlpools, stoomcabines en kruidenbaden kun je bij mooi weer ook buiten zwemmen.

The Upside Down Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.88km)  -  The Upside Down Amsterdam is een ode aan de moderne Nederlandse cultuur. Dropjes, dancemuziek, Mondriaan: bewonder allerlei typisch Hollandse dingen in spectaculaire themakamers met een extreem hoge selfiewaarde.

Amstelsport

amsterdam, Noord-Holland (1.99km)  -  Lekker sporten in de buitenlucht, maar toch dicht bij de stad? Amstelsport biedt groepen van vijf tot honderd personen daarvoor de ideale gelegenheid.

Museum De Dageraad

amsterdam, Noord-Holland (2.11km)  -  In Museum De Dageraad dompel je jezelf onder in de wereld van de beroemde kunst- en architectuurstroming de Amsterdamse School én het bekende Plan Zuid van architect H.P. Berlage.

RAI Theater

amsterdam, Noord-Holland (2.12km)  -  Het RAI Theater in de Amsterdam RAI is een van de grootste theaterzalen van Amsterdam. Dit ultramoderne theater is voorzien van de nieuwste snufjes het gebied van podiumtechniek. Hier treden grote binnenlandse en buitenlandse artiesten op.

VROG - trampolinepark

amsterdam, Noord-Holland (2.14km)  -  Ontdek trampolinepark VROG (als FROG!) in Amsterdam en leef je uit op alle toestellen. Kom langs en beleef de combinatie van jumpen en freerunning met verschillende platforms, verplaatsbare hindernissen en nog veel meer!

Joe's Garage weggeefwinkel

amsterdam, Noord-Holland (2.21km)  -  In Joe's Garage weggeefwinkel geven ze echt alles weg. Alles wat te goed is om weggegooid te worden wordt hier verzameld en kun je gratis op komen halen. Of breng hier de spullen die je kwijt wilt en zet die terug voor wat je meeneemt. Win-win.

RAI Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (2.28km)  -  RAI Amsterdam is één van de bekendste evenementenhallen van Nederland. Deze indrukwekkende locatie is makkelijk bereikbaar en heeft een oppervlakte van maar liefst 87.000 vierkante meter.

CC Amstel Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (2.42km)  -  Aan de Amstel, midden in de Amsterdamse wijk De Pijp, ligt CC Amstel. Het culturele clubhuis noemt zichzelf een 'ontmoetingsplaats voor theater, muziek en cultuur'.

Ziggo Dome Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (2.76km)  -  De grootste concertlocatie van Nederland is Ziggo Dome! Marco Borsato, Lionel Richie, André Rieu: allemaal schitteren ze op de planken van dit bijzondere moderne stadion.

Johan Cruijff ArenA

amsterdam, Noord-Holland (2.79km)  -  De Johan Cruijff ArenA is de thuishaven van voetbalclub Ajax, maar ook de plek waar verschillende concerten en grote evenementen worden gehouden.

Stadiontour in Johan Cruijff ArenA

amsterdam, Noord-Holland (2.79km)  -  Neem een kijkje achter de schermen in de Johan Cruijff ArenA. Doorloop tijdens een Tour van 75 minuten alle hoogtepunten van het stadion. De kleedkamer, spelerstunnel en natuurlijk de Ajax Gallery of Fame.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Jumpsquare Amsterdam