Uitstapjes vlakbij Natuurspeelpark Hoppies

Kasteel Nederhemert

nederhemert-zuid, Gelderland (4.94km)  -  Kasteel Nederhemert is een natuurrijke en romantische plek vol historie. Kom hier op Open Monumentendag alles te weten over de spannende geschiedenis van het kasteel.

De Poorterij

zaltbommel, Gelderland (5.86km)  -  Bij De Poorterij in Zaltbommel kijk je voorstellingen en films in de intieme theaterzaal. Ook zijn er omliggende zalen die geschikt zijn voor zakelijke en privé gelegenheden.

Sint-Maartenskerk

zaltbommel, Gelderland (5.97km)  -  Een belangrijke bezienswaardigheid in de Bommelerwaard is de oude Sint Maartenskerk. Bezoekers kunnen de goed onderhouden kerk bezichtigen en de toren beklimmen.

Kevermuseum De Wolfsburcht

wijk en aalburg, Noord-Brabant (7.12km)  -  Een museum helemaal ingericht met Kevers en hun geschiedenis: dat is De Wolfsburcht. Hier zie je de authentieke luchtgekoelde Volkswagens uit de periode van 1933 tot heden.

Ballorig 's-Hertogenbosch

den bosch, Noord-Brabant (7.51km)  -  In de overdekte speeltuin Ballorig spelen kinderen met blokken, slingeren ze aan kabelbanen en kunnen ze zelfs lasergamen. Met tweeduizend vierkante meter speelruimte zijn ze hier wel even zoet.

Devarana - Sauna Beauty Resort

den bosch, Noord-Brabant (7.95km)  -  Sauna Beauty Resort Devarana is een moderne sauna met een sfeervol interieur. Na een dagje genieten van de salons, baden, restaurants en andere faciliteiten in dit prachtige complex, ben je weer helemaal zen.

Museumgemaal Caners

den bosch, Noord-Brabant (8.75km)  -  Nederland is waterland. Maar hoe kwamen wij met onze voetjes op het droge? Ontdek de geschiedenis van het waterschap in Museumgemaal Caners. Deze maalde vroeger de achterliggende polders droog.

Willem Twee

den bosch, Noord-Brabant (8.82km)  -  Willem Twee, gehuisvest in de monumentale voormalige Willem II-sigarenfabriek, staat bol van de cultuur! Bekijk hier kunst of bezoek een van de vele concerten in allerlei muziekgenres.

De Verkadefabriek

den bosch, Noord-Brabant (8.85km)  -  Creativiteit in een oude koekjesfabriek van Verkade. Hier worden geen koekjes meer geproduceerd, maar wel films, festivals, lekker eten en drinken en nog veel meer!

Natuurgebied Fort Crèvecoeur

den bosch, Noord-Brabant (8.89km)  -  Natuurgebied Fort Crèvecoeur is sinds 1599 een militaire locatie waar de natuur zijn vrije gang gaat. Tijdens de Open Monumentendagen in September is het mogelijk om het fort te bezoeken samen met de boswachter.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Natuurspeelpark Hoppies