Uitstapjes vlakbij Theetuin Beatrijs Decorations

Biologische Tuinderij de Elzenkamp

voorthuizen, Gelderland (0.45km)  -  In de biologische tuinen van De Elzenkamp krijg je de groente krakend vers van het land. Vrijdag en zaterdag is de Veldwinkel open. Met een abonnement op een groente- of fruittas kun je zelfs elke week een tas vol vitaminen ophalen.

High tea in een hippe caravan

voorthuizen, Gelderland (0.73km)  -  Verras een vriendin, moeder of zus met een heerlijke high tea op een prachtige locatie! De retro caravan van Miri's High Tea rijdt naar iedere gewenste locatie, waar binnen de lekkerste taartjes en hapjes wachten.

Speelpark en Maïsdoolhof Voorthuizen

voorthuizen, Gelderland (1.44km)  -  Wat het weer ook is, er is altijd wat te beleven in Speelpark en Maïsdoolhof Voorthuizen! Vind een weg in het spannende maïsdoolhof en speel in de overdekte speeltuin. Een leuk en betaalbaar uitje met het hele gezin.

Zwembad De Heuvelrand

voorthuizen, Gelderland (1.55km)  -  Bij zwembad de Heuvelrand in Voorthuizen beleven jong en oud een spetterend dagje uit. Vermaak je in het Sprayparc met allerlei waterfonteinen of trek zoveel mogelijk baantjes in het wedstrijdbad.

Wilbrinkbos

voorthuizen, Gelderland (1.6km)  -  Aan een rond 1200 ontstane hessenweg ligt landgoed Zandbergen, met het het Wilbrinkbos. Hier komen natuur en geschiedenis samen, de perfecte plek voor een ontspannen dag in de buitenlucht.

Pluktuin Erf Janz

voorthuizen, Gelderland (2.92km)  -  Bezoek de Pluktuin Erf Janz in Voorthuizen en ontdek hoe jij je eigen boeket of vers fruit kunt plukken! Zorg ervoor dat je een mandje, schaar/mes bij de hand hebt.

IJsboerderij De Oude Deel

voorthuizen, Gelderland (3km)  -  IJs om je vingers bij af te likken! De ijsboerderij maakt heerlijk roomijs van dagverse melk van koeien uit eigen stal. Verser kan het bijna niet. Op de boerderij is ook van alles te doen. Speel een potje discgolf of ga lekker skelteren.

Monkey Town Voorthuizen

voorthuizen, Gelderland (3.07km)  -  De naam zegt het al: bij Monkey Town klim en klauter je in het rond als een aap! Spring op de glijbaan, beland in de ballenbak en ren snel verder naar de bouwhoek met super Lego.

HeliFlight

kootwijkerbroek, Gelderland (3.71km)  -  Stap in voor een rondvlucht, doe een helikopterdropping of geniet van een speciaal vervoersmiddel op je bruiloft bij HeliFlight!

Stal Jacobs

voorthuizen, Gelderland (3.79km)  -  Genieten van een heerlijk paarden- of ponyritje door het Veluwse bos? Of samen een paardentaart maken? Het kan bij Stal Jacobs in Voorthuizen!

Sauna Drôme Putten

putten, Gelderland (3.99km)  -  Ontspan in Beauty Farm Sauna Drôme op de Veluwe. Deze landelijke beautyfarm heeft de uitstraling van en Finse sauna! Gelegen aan een meertje en omringd door naaldbomen, je waant je zo in het hoge noorden. Kies voor de saunaboot, een unieke ervaring.

Landgoed en Kasteel de Schaffelaar

barneveld, Gelderland (4.14km)  -  Landgoed De Schaffelaar is een beroemde eyecatcher in Barneveld. Op dit natuurrijke landgoed worden geregeld evenementen georganiseerd. Een geliefde en stijlvolle locatie voor bruiloften en zakelijke bijeenkomsten.

Belevingscentrum Missie en Media

barneveld, Gelderland (4.22km)  -  VR, games, persoonlijke verhalen: in de belevingswereld Missie en Media van de christelijke radiozender TWR ontdek je de wereld van de zending. En de belangrijke rol die radio en andere media hierin spelen.

Kinderboerderij Schaffelaar

barneveld, Gelderland (4.22km)  -  Bezoek de nieuwe kinderboerderij van Barneveld, Kinderboerderij Schaffelaar en ontdek het Schaffelaar Erf op Landgoed Schaffelaar. Verken de oude schuur die onlangs omgebouwd is tot een dierenverblijf.

Het Fietscafé

kootwijkerbroek, Gelderland (4.33km)  -  Al trappend en tappend komt het gezellige fietscafé verder. Ideaal voor een vrijgezellenfeest! Voor de vrouwen is er de Ladiesbar.

Landgoedmarkt Barneveld

barneveld, Gelderland (4.4km)  -  Verse en pure streekproducten en brocante spullen uit de Gelderse vallei op de authentieke landgoedmarkt in Barneveld. Een markt met karakter die voor ieder wat te bieden heeft.

Borduurmuseum Het losse steekje

barneveld, Gelderland (4.41km)  -  Borduren is een kunst, dat bewijst het Borduurmuseum in Barneveld. Kunstwerken als de Nachtwacht, compleet nageborduurd, sieren hier de wanden. Bekijk de prachtige borduurwerken en luister naar de enthousiaste verhalen van borduurder Jan Westeneng.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Theetuin Beatrijs Decorations