Uitstapjes vlakbij Sweet Cakery - GESLOTEN

Galerie Absoluut

amersfoort, Utrecht  -  Galerie Absoluut heeft een prachtige expositieruimte in Amersfoort: Kunstplein Cahen in het historische stadsdeel Muurhuizen. Geniet van kunst van lokale en regionale kunstenaars.

Groepsuitjes tussen de geiten

hoogland, Utrecht  -  Op Geitenboerderij Breevoort organiseer je gerust iedere week een leuk uitje met vrienden of collega's. Een speciale versie van Expeditie Robinson spelen, een dropping of smullen van geitenkaasjes? Kies zelf maar!

Galerie De Ploegh

amersfoort, Utrecht  -  Bekijk de bijzondere exposities van Galerie De Ploegh! Naast de befaamde grafiekmanifestatie zijn hier verschillende tijdelijke tentoonstellingen te zien.

Boerenmarkt Eemplein

amersfoort, Utrecht  -  Bijna alleen maar biologische producten op de Boerenmarkt van Amersfoort. Elke vrijdag is het Eemplein het culinaire centrum van de stad. Er zijn zelfs fairtrade bloemen te koop!

Rock City Escape

amersfoort, Utrecht  -  City Rock Escape is een bloedstollende escape room in het Eemklooster in Amersfoort. Amy heeft iets stoms gedaan met haar vrienden en lijkt spoorloos te zijn verdwenen. Kun jij binnen de tijd ontdekken wat er met haar is gebeurd?

Verkeerstuin Amersfoort

amersfoort, Utrecht  -  Verkeerstuin Amersfoort is een gezellige overdekte speelplek voor kinderen, waar ze elke woensdag en zondag kunnen racen en skelteren. Er worden ook verkeerslessen gegeven.

Rock City Brewpub

amersfoort, Utrecht  -  Rock City Brewpub is het episch centrum van Amersfoorts bier. Hier wordt vol passie gebrouwen. Schuif tussen de gistvaten aan voor een speciaalbiertje, een lekkere snack of een complete maaltijd.

Wijkmuseum Soesterkwartier

amersfoort, Utrecht  -  Wijkmuseum Soesterkwartier neemt je mee in de geschiedenis van de wijk. Stap binnen in de oude arbeiderswoning ingericht in de stijl van de jaren '30 tot '50 en waan je in een andere tijd.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Sweet Cakery - GESLOTEN