Uitstapjes vlakbij Fun Farm

Bowling Heiloo

HEILOO, NOORD-HOLLAND - Bowling Heiloo biedt zestien bowlingbanen, een lounge met open haard en een restaurant. Gezelligheid voor de hele familie!

elke dag geopend

Museum Vreeburg

SCHAGEN, NOORD-HOLLAND - Ontdek de geschiedenis van West-Friesland in het Boerderij- en Rijtuigmuseum Vreeburg in Schagen. Neem plaats in de oude boerenkamer en ga terug in de tijd.

geopend, open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag

SkiRun

HEERHUGOWAARD, NOORD-HOLLAND - Voorkom blessures tijdens de wintersport en neem een proefles bij SkiRun.

geopend elke dag geopend

Poppentheater Bergen

BERGEN, NOORD-HOLLAND - In Poppentheater Bergen heeft elk voorwerp een verhaal. Kijk niet raar op als er ineens een slagroomklopper met een rokje op het podium staat!

open op zondag, woensdag

Golfbaan Sluispolder

ALKMAAR, NOORD-HOLLAND - Golfen in de natuur? Bij golfbaan Sluispolder in Alkmaar ga je voor negen of achttien holes! Na een lekker potje golf is het heerlijk dineren in restaurant 't Sluisje bij de golfbaan.

elke dag geopend

Biesheuvel Knoflook

SLOOTDORP, NOORD-HOLLAND - Ga je stinken van knoflook? Niet bij Biesheuvel Knoflook! Hier wordt verse knoflook geproduceerd met een frissere en zachtere smaak dan de gewone knoflook. Ga het eens proberen en volg een rondleiding door het familiebedrijf!

elke dag geopend

Boerderij Wennekers

HOBREDE, NOORD-HOLLAND - In het veenweidegebied van de Zeevang ligt de biologische vleesveeboerderij van Frank en Els Wennekers. De boer verkoopt vanaf zijn erf biologisch vlees van eigen slacht. Daarnaast organiseert familie Wennekers boeren-buitenactiviteiten.

geopend, elke dag geopend

Filmhuis Alkmaar

ALKMAAR, NOORD-HOLLAND - Filmhuis Alkmaar, op loopafstand van de binnenstad, neemt de filmliefhebber mee buiten de gebaande paden. Geen commerciƫle mainstream films, maar documentaires en zogenaamde arthouse-films. Filmhuis Alkmaar heeft drie verschillende zalen; de...

elke dag geopend

Overstad Woonwinkels

ALKMAAR, NOORD-HOLLAND - Overstad Woonwinkels is de grootste woonboulevard van de kop van Noord-Holland. Doe woonideeƫn op en blijf op de hoogte van de laatste woontrends.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag

Park Rekerhout

ALKMAAR, NOORD-HOLLAND - Wie waagt zich op die spannende vlonder door het moeras? Of geniet je liever van de zon op de bloemrijke speelweide? Genieten, spelen en leren. In Park Rekerhout kan het allemaal!

elke dag geopend