Uitstapjes vlakbij Escaperoom Kamer 237

Indoorski Uden

volkel, Noord-Brabant (0.93km)  -  Skiën op je t-shirtje, dat kan bij Indoorski Uden. Oefen in de verwarmde hal met skiën op de rollerbaan. Zo ga je gerust de wintersportvakantie tegemoet.

Klimpark Uden

uden, Noord-Brabant (5.93km)  -  Kom klimmen bij Klimpark Uden! Dit klimpark heeft diverse routes en ziplines die leuk en uitdagend zijn voor jong en oud! Je mag hier al klimmen vanaf de lengt 125 cm.

Alpacafarm Vorstenbosch

vorstenbosch, Noord-Brabant (8.23km)  -  Wandelen in Natuurgebied De Maashorst is al prachtig, maar wandelen met een groep alpaca's maakt het nòg leuker! Bij Alpacafarm Vorstenbosch verken je samen met een groep wollige alpaca's de prachtige natuur of je boekt een gezellig meet & greet...

Zwemmen bij De Beemd in Veghel

veghel, Noord-Brabant (8.49km)  -  Zwemmen bij De Beemd Veghel is een feest voor het hele gezin. Van knuffel- en recreatiezwemmen tot baantjes trekken en aquasporten; het is allemaal mogelijk. Na het zwemmen kun je vervolgens ontspannen in de sauna, het stoombad of de whirlpool.

Recreatiegebied De Kuilen

langenboom, Noord-Brabant (8.54km)  -  In dit recreatiegebied kun je heerlijk ontspannen. Is het warm, neem dan een duik in de grote recreatieplas met buitengewoon schoon water of relax op het terras van het strandpaviljoen. Fiets- en wandelliefhebbers halen hun hart op aan de mooie...

Bezoekerscentrum De Kuilen

mill, Noord-Brabant (8.73km)  -  Bezoekerscentrum De Kuilen toont de rijke verzameling fossielen die zijn gevonden in het aangrenzende natuurgebied. De Kuilen is archeologisch zeer interessant door de verschuivende aardlagen. Het centrum is vertrekpunt van wandel- en fietstochten.

Boerenbondsmuseum

gemert, Noord-Brabant (8.88km)  -  Het Boerenbondsmuseum in het Brabantse dorp Gemert laat zien hoe het boerenleven rond 1900 eruit zag. Een klein dorp is bijna compleet nagemaakt. Er zijn twee originele boerderijen, een zuivelfabriek op handkracht gedreven en machinale...

Rainbow Centre Bowling en zaalverhuur

nistelrode, Noord-Brabant (9.12km)  -  Je kunt op de bowlingbanen van Rainbow Centre gewoon een balletje gooien of kiezen voor een flitsende variant van dit leuke familiespel. Kom discobowlen. De baan baadt dan in felle verlichting en je gooit op de maat van discobeats.

4xM Workshops

mill, Noord-Brabant (9.28km)  -  Ontdek een breed aanbod aan sportieve activiteiten op basis van jouw specifieke behoeftes en wensen. Leer Freerunnen! Tijdens een workshop Freerunning ga je zo snel mogelijk van A naar B en trotseer je onderweg obstakels.

Partycentrum Time Out

gemert, Noord-Brabant (9.29km)  -  Vier een feestje in uitgaanscentrum Time Out! Loop eerst door de hiphop-zaal en zing daarna mee met Nederlandstalige klappers. Uitrusten doe je in een van de barretjes met een lekker hapje en drankje.

Museum van alles wa

gemert, Noord-Brabant (9.34km)  -  Wow, wat een boel 50cc crossmotoren en sportbromfietsen zijn er te zien in Museum van alles wa! Inclusief alles wat erbij hoort: van benzinepompen tot helmen.

Christoffelhoeve

elsendorp, Noord-Brabant (10.06km)  -  Bij de Christoffelhoeve in Elsendorp kun je je de hele dag vermaken. Er is boerengolf, voetgolf, puzzelspeurtochten en nog veel meer te vinden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Escaperoom Kamer 237