Uitstapjes vlakbij Tulip en Dahlia Bicycle Tours

't Huys Dever

lisse, Zuid-Holland (0.97km)  -  Ga terug in de tijd tijdens een bezoekje aan de bijzondere woontoren 't Huys Dever. Of huur het kasteel af voor een exclusief diner in de kapelzaal met sfeervolle kaarsverlichting.

Museum De Zwarte Tulp

lisse, Zuid-Holland (2.17km)  -  Ontdek de cyclus van bol tot bloem in Museum De Zwarte Tulp. Foto's, video's, gereedschappen en een kleine bibliotheek laten de ontwikkeling van de bloembollenstreek zien.

Kasteel Keukenhof

lisse, Zuid-Holland (2.83km)  -  Landgoed Keukenhof ligt midden in de bloembollenstreek. Het kasteel op dit landgoed is een prachtige plek voor een bruiloft of ander feest!

Lisser Art Museum

lisse, Zuid-Holland (2.89km)  -  In de tuin van Kasteel Keukenhof ligt het Lisser Art Museum. Hier geloven ze dat een paar kunstwerken écht goed bekijken beter is dan een heleboel kunstwerken een beetje bekijken.

Keukenhof

lisse, Zuid-Holland (2.92km)  -  Er is geen park in de wereld waar de lente in al zijn kleur en fleur zo losbarst als in Keukenhof. Een bloeiend uitje voor alle leeftijden!

Zwembad Wasbeek

sassenheim, Zuid-Holland (3.07km)  -  Dompel onder in het recreatiebad of sjees van de lange waterglijbaan. Wasbeek is een subtropisch zwembad met unieke attracties!

KidsZoo

noordwijkerhout, Zuid-Holland (3.13km)  -  KidsZoo is een tof speelparadijs in junglethema. Kom klimmen en klauteren in het diverse aanbod van speeltoestellen.

Pannenkoekenboerderij Langs Berg en Dal

noordwijk, Zuid-Holland (5.78km)  -  Je loopt door het duingebied bij Noordwijk en dan snap je de naam van deze gezellige pannenkoekenboerderij: Langs Berg en Dal. In gezelschap van familie, vrienden of kinderen, met een pannenkoek op het bord is het altijd feest. Deze pannenkoek...

Hollands Duin

noordwijk, Zuid-Holland (6.05km)  -  De smalle duinstrook Hollands Duin is een afwisselend duingebied tussen Noordwijk en Den Haag. Je vindt hier dicht bos en open zandverstuivingen. Vanaf de duintoppen heb je mooi uitzicht op de bollenvelden rond Lisse.

Monkey Town Warmond

warmond, Zuid-Holland (6.47km)  -  Regent het? Bij speelparadijs Monkey Town Warmond heb je daar geen last van! Speel met superlego, duik in de ballenbak en roetsj van glijbanen. Inclusief gratis lasergamen en kinderdisco.

Adventure Park De Rolly Golf

noordwijk aan zee, Zuid-Holland (6.57km)  -  Adventure Park De Rolly Golf heeft alles in huis voor een toffe middag spelen. Jump op de vele trampolines, race op het circuit in minicars of sla een balletje op de midgetgolfbaan.

Buitenzwembad De Vosse

hillegom, Zuid-Holland (6.85km)  -  In dit zwembad is ruimte genoeg voor een verkoelende duik. Met een 50-meter lang wedstrijdbad en een grote groene ligweide is dit ruime zwembad geschikt voor een heerlijk zomers dagje weg met het hele gezin

Museum Engelandvaarders

noordwijk, Zuid-Holland (6.98km)  -  Museum Engelandvaarders geeft vanuit een bunker in Noordwijk een beeld van de barre reizen die de Engelandvaarders maakten in de Tweede Wereldoorlog. Vastbesloten hun strijd tegen de bezetters voort te zetten, namen ze enorme risico's.

Atlantikwall Museum

noordwijk aan zee, Zuid-Holland (7.07km)  -  Bezoek het Atlantikwall Museum, kijk binnen in een bunker en het gangenstelstel en krijg een idee van het leven hier in de Tweede Wereldoorlog.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Tulip en Dahlia Bicycle Tours