Uitstapjes vlakbij Restaurant - Hotel De Prins

Sint Lambertuskerk

buren, Gelderland (0.09km)  -  De rode kerktoren van de Sint Lambertuskerk valt niet te missen in het Gelderse stadje Buren. Eeuwen geleden beloofde Willem van Oranje hier eeuwige trouw aan zijn eerste bruid Anna van Buren.

Molen Prins van Oranje

buren, Gelderland (0.29km)  -  Trots pronkt de Molen Prins van Oranje op de Molenwal in het pittoreske Buren. Deze molen is al eeuwenoud en er wordt nog steeds meel gemalen, wat je kunt kopen in de molenwinkel.

Dazzling Cocktails

geldermalsen, Gelderland (5.45km)  -  Leer alle kneepjes van het cocktailvak bij Dazzling Cocktails. In twee uur tijd leer je alles over mixen en shaken. Wil je alcoholvrije cocktails? Boek dan een workshop Happy Drinks. Deze mixen worden bereid met groente en fruit.

Kasteel Duurstede

wijk bij duurstede, Utrecht (6.69km)  -  Kasteel Duurstede is één van de oudste middeleeuwse kasteelruïnes van Nederland. Het kasteel ligt op een kasteeleiland, compleet met ophaalbrug en slotgracht.

De Kaap

zoelen, Gelderland (6.83km)  -  Bezoek De Kaap in Zoelen en ontdek leuke events, teambuildingsessies en actieve uitjes voor vrienden of collega's.

Paragliding Holland

wateringen, Zuid-Holland (6.94km)  -  Ga paragliden bij Paragliding Holland en voel de vrijheid onder de voeten! Leuk voor jong en oud. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk.

Schouwburg Agnietenhof

tiel, Gelderland (7.43km)  -  Midden in de Betuwe ligt Schouwburg Agnietenhof. Een prachtig verbouwde schouwburg vol met boeiende en leuke voorstellingen van bekende en minder bekende artiesten. Ook worden er films vertoond.

Bowling Centrum Tiel

tiel, Gelderland (7.97km)  -  Beleef een knus partijtje bowling bij Bowling Centrum Tiel. Na afloop kun je in het restaurant steengrillen of bollejappen. Speel ook GlowGolf bij dit bowlingcentrum. Een spannend spelletje minigolf op verlichte banen.

RSGA Design Museum

culemborg, Gelderland (8.71km)  -  In de oude zagerij van de meubelfabriek van RSGA Design vind je het RSGA Design Museum. Hier bewonder je bijzondere designstoelen van uiteenlopende Nederlandse ontwerpers én unieke Rietveldmeubels.

De Kersenhut

cothen, Utrecht (8.85km)  -  Verstopt midden in een kersenboomgaard in Cothen ligt landwinkel de Kersenhut. Haal hier heerlijke streekproducten, of blijf iets langer hangen en kies voor een relaxte High-tea of lekkere Lunch.

Het Kersenmuseum

cothen, Utrecht (8.86km)  -  In het hart van de Kromme Rijnstreek vind je Het Kersenmuseum. Ontdek hier alles over de eeuwenoude kersenteelt en speel het veilingspel! Kom jij als beste bieder uit de bus?

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Restaurant - Hotel De Prins