Uitstapjes vlakbij Boerengoed

Natuurgebied Fort Crèvecoeur

den bosch, Noord-Brabant (0.93km)  -  Natuurgebied Fort Crèvecoeur is sinds 1599 een militaire locatie waar de natuur zijn vrije gang gaat. Tijdens de Open Monumentendagen in September is het mogelijk om het fort te bezoeken samen met de boswachter.

Citadel Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (1.22km)  -  Aan de noordkant van de binnenstad van Den Bosch ligt nog een fraai stuk verdedigingswerk: Fort Willem Maria, beter bekend als de Citadel. Via de smalle Sortiebrug en door de Sortiepoort kom je in het hart van dit bolwerk.

De Verkadefabriek

den bosch, Noord-Brabant (1.24km)  -  Creativiteit in een oude koekjesfabriek van Verkade. Hier worden geen koekjes meer geproduceerd, maar wel films, festivals, lekker eten en drinken en nog veel meer!

Willem Twee

den bosch, Noord-Brabant (1.27km)  -  Willem Twee, gehuisvest in de monumentale voormalige Willem II-sigarenfabriek, staat bol van de cultuur! Bekijk hier kunst of bezoek een van de vele concerten in allerlei muziekgenres.

Rondvaart Heusden met rederij Wolthuis

den bosch, Noord-Brabant (1.28km)  -  Stap aan boord en laat je varen over de Maas naar het vestingstadje Heusden. Rederij Wolthuis verzorgt een dagtocht in een luxe rondvaartboot. Naast een bezoek aan het stadje geniet je onderweg volop van mooie Maasdorpjes en glooiende oevers.

Sportiom 's-Hertogenbosch Zakelijk

den bosch, Noord-Brabant (1.73km)  -  Sport- en vrijetijdscentrum Sportiom 's-Hertogenbosch is de ideale locatie voor een zakelijk evenement! Hier combineer je zaken met een sportief element. Ga na het vergaderen even de fitnessruimte in of organiseer een schaatsborrel.

Lush Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (1.77km)  -  De eerlijkste en heerlijkste beauty- en verzorgingsproducten vind je bij Lush Den Bosch. De winkel is een feest voor de zintuigen, want je mag alles gratis uitproberen!

Indoorski Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (1.78km)  -  Wie nog niet klaar is voor hoge besneeuwde bergen, is bij Indoorski Den Bosch aan het goede adres. Op de rollerbaan kan uitgebreid worden geoefend.

Jeroen Bosch Tuin

den bosch, Noord-Brabant (1.85km)  -  Geniet van de stilte in het groen van de Jeroen Bosch Tuin. Dit kleine stadspark heeft een speeltuintje, bankjes en een grasveld waar je kunt picknicken. Ook kun je genieten van de kunst die er wordt geëxposeerd.

Café De Carrousel

den bosch, Noord-Brabant (1.85km)  -  De Carrousel is een gezellig dans- en feestcafé in Den Bosch. Vanaf 21 jaar kun je hier feesten, dansen, borrelen en compleet uit je dak gaan.

Bossche Suikeroom

den bosch, Noord-Brabant (1.86km)  -  Al meer dan zestien jaar moet je bij Bossche Suikeroom zijn voor de lekkerste zoete traktaties. Dit leuke winkeltje in Den Bosch is tot de nok toe gevuld met kleurrijke zuurstokken, grappige cadeautjes en Brabantse gezelligheid.

Ballorig 's-Hertogenbosch

den bosch, Noord-Brabant (1.87km)  -  In de overdekte speeltuin Ballorig spelen kinderen met blokken, slingeren ze aan kabelbanen en kunnen ze zelfs lasergamen. Met tweeduizend vierkante meter speelruimte zijn ze hier wel even zoet.

Ludiek wandelen door Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (1.89km)  -  De gidsen van Ludiek wandelen leiden wandelaars op een unieke manier door 's Hertogenbosch. Loop mee met de theatrale wandeling vol humor, plezier, interactie en verrassende ontdekkingen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Boerengoed