Uitstapjes vlakbij Binnenspeeltuin Wamelland

Bowling Centrum Tiel

tiel, Gelderland (3.05km)  -  Beleef een knus partijtje bowling bij Bowling Centrum Tiel. Na afloop kun je in het restaurant steengrillen of bollejappen. Speel ook GlowGolf bij dit bowlingcentrum. Een spannend spelletje minigolf op verlichte banen.

Schouwburg Agnietenhof

tiel, Gelderland (3.14km)  -  Midden in de Betuwe ligt Schouwburg Agnietenhof. Een prachtig verbouwde schouwburg vol met boeiende en leuke voorstellingen van bekende en minder bekende artiesten. Ook worden er films vertoond.

De Breierij

beneden-leeuwen, Gelderland (3.22km)  -  De Breierij in Beneden-Leeuwen is een echt familiebedrijf! Hier staat het ambacht van breien hoog in het vaandel! Volg een rondleiding en leer alles over breien en breitechnieken.

Kasteel Wijenburg

echteld, Gelderland (3.77km)  -  In het Betuwse plaatsje Echteld ligt Kasteel Wijenburg. Een ideale en inspirerende locatie voor een prachtige bruiloft, zakelijke evenementen of een groots feest.

De Kaap

zoelen, Gelderland (6.33km)  -  Bezoek De Kaap in Zoelen en ontdek leuke events, teambuildingsessies en actieve uitjes voor vrienden of collega's.

Restaurant en visvijvers 't Mun

appeltern, Gelderland (7.15km)  -  Langs de visvijvers van 't Mun in Appeltern turen hengelaars naar hun dobber in de hoop dat een zalm, forel of meerval bijt. Het complex heeft maar liefst zeven visvijvers en een rivier. Op de menukaart staat uiteraard ook vis.

Metropole Druten

druten, Gelderland (7.71km)  -  In het strakke pand aan het water van Metropole Druten kun je zalen huren, feesten en evenementen organiseren. Maar ook een gaaf automuseum bezoeken. Hier loop je langs rijen unieke historische auto's.

Agora Theater

druten, Gelderland (8.47km)  -  Van cabaret tot muziek en van toneel tot kindervoorstelling. Bij het Agora Theater geniet iedereen van de leukste voorstellingen!

Galerie Sous-Terre

lithoijen, Noord-Brabant (9.09km)  -  In de enorme kunstcollectie van Galerie Sous-Terre ben je niet zomaar uitgekeken! Ga eens langs, koop of leen een kunstwerk of volg een workshop!

Brasserie L' église & Feesterij 't Vunderke

macharen, Noord-Brabant (9.4km)  -  't Vunderke is een gastvrije locatie. In de zaal van de Feesterij is zo ongeveer iedereen uit Macharen en omstreken getrouwd. Minstens zo gezellig is de Brasserie L' église dat een zeer flexibele menukaart heeft met gerechten in verschillende maten.

Bloemenpark Appeltern

appeltern, Gelderland (9.62km)  -  Inspiratie nodig voor de tuin? Wandel door de Bloemenpark Appeltern en vind een schat aan ideeën in de meer dan tweehonderd voorbeeldtuinen. Voor kinderen is er een Adventure eiland om zich op uit te leven.

Nationaal Fruitpark Ochten

ochten, Gelderland (9.92km)  -  Zin in een 'fruitig' dagje? In Nationaal Fruitpark Ochten leer je niet alleen veel over fruitteelt, ook kun je spelen op de kinderboerderij en in de speeltuin. Daarnaast is er een midgetgolfpark!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Binnenspeeltuin Wamelland