Uitstapjes vlakbij Rietveld Schröderhuis

Stadion Galgenwaard

utrecht, Utrecht (0.71km)  -  Woon een voetbalwedstrijd bij in Stadion Galgenwaard, de thuishaven van FC Utrecht. Of boek een gave rondleiding en neem een kijkje achter de schermen.

De Moestuin Utrecht

utrecht, Utrecht (0.82km)  -  Neem een kijkje in de Moestuin Utrecht, een tuinderij waarvan de historie honderden jaren teruggaat. Leer alles over bijen, ontdek gewassen en kruiden en proef de producten in het lunchcafé.

De Oude Hortus

utrecht, Utrecht (1.47km)  -  In de Oude Hortus, een botanische tuin in de binnenstad van het bruisende Utrecht genieten bezoekers van de natuur en de rust. En van lunch en koffie!

nijntje museum

utrecht, Utrecht (1.5km)  -  Nederlands beroemdste konijntje, dat is nijntje! Sinds Dick Bruna haar in 1955 ontwierp, is het nijntje uitgegroeid tot een internationale ster. In het nijntje museum in Utrecht ontdekken kinderen samen met nijntje de wereld.

Liberation Route

utrecht, Utrecht (1.74km)  -  Volg het pad van de geallieerden in de Tweede Wereldoorlog. Op de verschillende luisterplekken in de regio Arnhem, Nijmegen en de Veluwe is het verleden te herbeleven.

Kunstliefde Utrecht

utrecht, Utrecht (1.76km)  -  Kunstliefde brengt mensen graag in aanraking met hedendaagse kunst. Er is extra aandacht voor kunstenaars uit Utrecht zelf en jonge makers. Kunstliefde organiseert de Utrechtse Atelier Route en UtrechtDownUnder.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Rietveld Schröderhuis