Uitstapjes vlakbij Eye Filmmuseum

A'DAM Toren en Lookout

amsterdam, Noord-Holland (0.03km)  -  Het oude Shell-gebouw aan het IJ biedt bezoekers een schitterende uitzicht over de stad Amsterdam. Het panoramaterras biedt een 360-graden uitzicht en binnenkort schommel je - natuurlijk gezekerd - over de rand. Vrij als een vogeltje!

Themavaartochten op het IJ

amsterdam, Noord-Holland (0.37km)  -  Genieten van een bierproeverij op het water? Rederij 't IJ organiseert boottochten met een thema. Ga mee met Partyboot Independent3 en luister naar verhalen over 't IJ of ga voor Pampus liggen en bezoek dit forteneiland. De boten zijn ook te huur.

Champagneproeverij

amsterdam, Noord-Holland (0.76km)  -  Ontdek de beste champagne in een sfeervolle proefkelder in Amsterdam. Geniet tijdens een twee uur durende proeverij van zes verschillende champagnes en bijpassende hapjes.

Rederij Nassau

amsterdam, Noord-Holland (0.78km)  -  De mooie grachten van Amsterdam zijn een bezoekje zeker waard! Geniet volop op het water in een luxe sloep of salonboot van Rederij Nassau.

Sint Nicolaasbasiliek

amsterdam, Noord-Holland (0.81km)  -  Eén van de bekendste kerken van Amsterdam is de Sint Nicolaasbasiliek, pal tegenover het Centraal Station. Hoogtepunt van de kerk is het gerestaureerde negentiende-eeuwse Sauer-orgel.

Nxt Museum

amsterdam-noord, Noord-Holland (0.84km)  -  Nxt Museum in Amsterdam-Noord neemt je mee naar de kunst van nu én van de toekomst. Moderne technologie zorgt voor prikkeling van al je zintuigen.

De Toverschool

amsterdam, Noord-Holland (0.91km)  -  Word een echte Harry Potter of Hermelien bij de Toverschool van Celsius Magic. Ontwikkel tovertalent en ontdek spannende trucjes!

Bestudeer films in Eye Study

amsterdam, Noord-Holland (0.92km)  -  Een paradijs aan duizenden films en bijzondere filmspullen. Bekijk nu de films die online niet te vinden zijn en ontdek de filmwereld van toen en nu in Eye Study, het collectiecentrum van Eye Filmmuseum.

Brouwerij De Prael

amsterdam, Noord-Holland (0.93km)  -  Ontdek de heerlijke bieren van Brouwerij De Prael in het proeflokaal aan de Oudezijds Armsteeg. Geniet in de knusse ambiance van allerlei bijzondere bieren.

Hofje van Wijs

amsterdam, Noord-Holland (0.93km)  -  Wie graag allerlei koffie en thee proeft, kan terecht bij het Hofje van Wijs. Koop bijzondere soorten voor thuis of proef het meteen op de leuke buitenplaats.

Bimhuis Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.95km)  -  Voor heerlijke jazz en een avondje improvisatiemuziek ga je naar het Bimhuis, een exclusief podium voor nationale en internationale muzikanten.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Eye Filmmuseum