Uitstapjes vlakbij Stadstrand Blijburg aan Zee...

BumperZ Bubble Voetbal

leiden, Zuid-Holland (0.75km)  -  Een uitje met vrienden, sportteam of studentenvereniging wordt ronduit hilarisch met een potje BumperZ Bubble Voetbal. Beuk er lekker op los en lach je rot om iedereen die over het veld rolt.

Reuring markt op IJburg

amsterdam, Noord-Holland (1.33km)  -  Reuring is een gezellige zaterdagse markt in de haven van IJburg. Met groente en fruit, kaas, noten, haring, kinderkleding, schoenen en gereedschap. Er zijn elke week optredens en kinderactiviteiten.

Speelbos Banjerbossie

diemen, Noord-Holland (2.28km)  -  Oude kleren en laarzen aan, banjeren maar! In het Diemens bos beleven kinderen eindeloze avonturen in hun Banjerbossie met spannende wilgentunnels, een pontje en een kabelbaan.

Natuurpark Spoorzicht

diemen, Noord-Holland (2.68km)  -  Natuurpark Spoorzicht ligt precies tussen de A1 en een spoorbaan. Het natuurgebiedje hoort bij de 'Diemer Scheg', een trekroute voor wilde dieren, zoals vossen en ringslangen.

Monkey Town Diemen

diemen, Noord-Holland (2.88km)  -  Regen houdt je niet tegen om een dag lol te beleven bij Monkey Town Diemen. Jumpen op de trampoline, klauteren door de tunnels van speeltoestellen, lasergamen of losgaan in de disco: het kan hier allemaal!

Veilinghuis De Eland

diemen, Noord-Holland (3.12km)  -  Hier krijg je een complete indruk van de collecties en van hoe het er aan toegaat op een veiling. Dompel jezelf onder in de bijzondere wereld van Veilinghuis De Eland.

Kinderboerderij Bijlmerweide

amsterdam, Noord-Holland (3.34km)  -  Maak kennis met Betsie en Truus! Deze varkens en de andere dieren op de boerderij zitten al op je te wachten. Maak een huifkartocht over het terrein of geniet van een kopje thee met zelfgemaakte honing. Kinderen kunnen zich uitleven in de...

VROG - trampolinepark

amsterdam, Noord-Holland (4.29km)  -  Ontdek trampolinepark VROG (als FROG!) in Amsterdam en leef je uit op alle toestellen. Kom langs en beleef de combinatie van jumpen en freerunning met verschillende platforms, verplaatsbare hindernissen en nog veel meer!

Het Muiderslot: tussen ridders en kronieken

muiden, Noord-Holland (4.82km)  -  Beleef zeven eeuwen geschiedenis in het echt in het prachtige middeleeuwse kasteel Muiderslot. Verken de kasteeltuin, beklim de torens en volg de spannende Ridderroute. Leuk weetje: in de zeventiende eeuw woonde schrijver P.C. Hooft in het kasteel.

Forteiland Pampus

muiden, Noord-Holland (4.92km)  -  Ervaren hoe het is om door een militair fort te dwalen? Het fort zien dat in de Hongerwinter geplunderd is? Ontdek de geschiedenis van Forteiland Pampus!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Stadstrand Blijburg aan Zee -GESLOTEN