1

Uitstapjes vlakbij Nederlands Pluimveemuseum

Zintuigentuin Barneveld

barneveld, Gelderland (0.25km)  -  Bezoek de Zintuigentuin in Barneveld en ontdek een tuin waar al je zintuigen worden geprikkeld. Verken samen met de natuur de gebieden horen, zien, voelen, ruiken en proeven.

Borduurmuseum Het losse steekje Barneveld

barneveld, Gelderland (0.71km)  -  Borduren is een kunst, dat bewijst het Borduurmuseum in Barneveld. Kunstwerken als de Nachtwacht, compleet nageborduurd, sieren hier de wanden. Bekijk de prachtige borduurwerken en luister naar de enthousiaste verhalen van borduurder Jan Westeneng.

Schaffelaartheater

barneveld, Gelderland (1.19km)  -  Bekijk de meest uiteenlopende tentoonstellingen in Barneveld. Het Schaffelaartheater, vernoemd naar de bekende Jan van Schaffelaar, heeft voor ieder wat wils!

Belevingscentrum Missie en Media

barneveld, Gelderland (1.26km)  -  VR, games, persoonlijke verhalen: in de belevingswereld Missie en Media van de christelijke radiozender TWR ontdek je de wereld van de zending. En de belangrijke rol die radio en andere media hierin spelen.

Kinderboerderij Schaffelaar

barneveld, Gelderland (1.26km)  -  Bezoek de nieuwe kinderboerderij van Barneveld, Kinderboerderij Schaffelaar en ontdek het Schaffelaar Erf op Landgoed Schaffelaar. Verken de oude schuur die onlangs omgebouwd is tot een dierenverblijf.

Landgoed en Kasteel de Schaffelaar

barneveld, Gelderland (1.34km)  -  Landgoed De Schaffelaar is een beroemde eyecatcher in Barneveld. Op dit natuurrijke landgoed worden geregeld evenementen georganiseerd. Een geliefde en stijlvolle locatie voor bruiloften en zakelijke bijeenkomsten.

Intratuin Barneveld

barneveld, Gelderland (2.24km)  -  Intratuin Barneveld heeft niet alleen alles voor de tuin, maar beschikt ook over een uitgebreide kookafdeling waar regelmatig demonstraties gegeven worden.

Escaperoom Barneveld

barneveld, Gelderland (2.67km)  -  Bezoek Escaperoom Barneveld en verken de 3 diverse escape rooms of speel de beste virtual reality-games met je vrienden. Ontdek de spannende virtuele wereld tijdens de Virtual Reality kinderfeestjes.

Landgoedmarkt Barneveld

barneveld, Gelderland (2.87km)  -  Verse en pure streekproducten en brocante spullen uit de Gelderse vallei op de authentieke landgoedmarkt in Barneveld. Een markt met karakter die voor ieder wat te bieden heeft.

HeliFlight

kootwijkerbroek, Gelderland (3.63km)  -  Stap in voor een rondvlucht, doe een helikopterdropping of geniet van een speciaal vervoersmiddel op je bruiloft bij HeliFlight!

Het Fietscafé

kootwijkerbroek, Gelderland (4.22km)  -  Al trappend en tappend komt het gezellige fietscafé verder. Ideaal voor een vrijgezellenfeest! Voor de vrouwen is er de Ladiesbar.

Boerderij 't Paradijs

barneveld, Gelderland (4.22km)  -  Boerderij 't Paradijs in Barneveld teelt groenten en fruit op biologische wijze en daar kan iedereen van meegenieten. In de boerderijwinkel, die vijf dagen per week open is, kun je terecht voor biologische producten. Van rundvlees van het...

Wekeromse Zand

wekerom, Gelderland (4.79km)  -  Het Wekeromse Zand is een van de weinige stuifzandgebieden van Nederland. Het gebied is 100 hectare groot en wordt door moeflons en heidekoetjes open gehouden.

Speelpark en Maïsdoolhof Voorthuizen

voorthuizen, Gelderland (4.81km)  -  Wat het weer ook is, er is altijd wat te beleven in Speelpark en Maïsdoolhof Voorthuizen! Vind een weg in het spannende maïsdoolhof en speel in de overdekte speeltuin. Een leuk en betaalbaar uitje met het hele gezin.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Nederlands Pluimveemuseum