Uitstapjes vlakbij B&B Ship

Splendor Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.22km)  -  Splendor is een ontmoetingsplek, een club, een werkplek, een muzikaal laboratorium en nog veel meer. Bezoek een van de bijzondere concerten en ervaar het zelf!

De Nachtwachtwandeling

amsterdam, Noord-Holland (0.27km)  -  Loop de Nachtwachtwandeling door het oudste deel van Amsterdam en volg de route die het beroemde schilderij De Nachtwacht heeft afgelegd. In de wandeling Rembrandts Laatste Jaren ontdek je het verhaal van het Eedverbond der Batavieren.

Op visite bij Rembrandt in het Rembrandthuis

amsterdam, Noord-Holland (0.27km)  -  Stap in de schoenen van Rembrandt zodra je de drempel van zijn eigen huis overstapt. Hij is misschien wel de beroemdste schilder die Nederland ooit kende. In zijn huis is zijn aanwezigheid nog goed voelbaar. Hoe? Ontdek het zelf in het Rembrandthuis!

Erotisch Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.31km)  -  Ontdek de erotische geschiedenis van Amsterdam in het Erotisch Museum, midden op de beroemde Wallen. Hier staat de kunst van het verleiden centraal.

Friendship Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.32km)  -  Onderuitgezakt op een sloep van het zonnetje genieten of juist in een overdekte boot de stad verkennen. Friendship Amsterdam laat je met een vaartocht naar keuze Amsterdam vanaf het water zien.

Escape World Amsterdam Waterlooplein

amsterdam, Noord-Holland (0.32km)  -  In een Amsterdams grachtenpand wacht een sensationeel avontuur. De deur valt met een klap in het slot, de muren komen op je af en de klok tikt door... Lukt het jou en je vrienden om in één uur het mysterie te ontrafelen en te ontsnappen?

Mystery City Games Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.33km)  -  Mystery City Games Amsterdam neemt je mee op een spannende treasure hunt. Verken de stad, los puzzels op en ontrafel het mysterie! Leuk: alle breinbrekers zijn gebaseerd op waargebeurde historische verhalen.

Rederij Aemstelland

amsterdam, Noord-Holland (0.35km)  -  Rederij Aemstelland heeft vier echte salonboten en organiseert hiermee rondvaarten door de oude grachten van Amsterdam. Of stap op de watertaxi en laat je overzetten van de ene kade naar de andere. De salonboten zijn ook te huur voor groepen.

Oude Kerk Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.39km)  -  Ontdek het oudste gebouw van Amsterdam in een nieuw jasje. De kerk blijft oud, maar de inhoud is nieuw. Bekijk de verschillende kunsttentoonstellingen!

Hofje van Wijs

amsterdam, Noord-Holland (0.41km)  -  Wie graag allerlei koffie en thee proeft, kan terecht bij het Hofje van Wijs. Koop bijzondere soorten voor thuis of proef het meteen op de leuke buitenplaats.

De Gebouwengids Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.41km)  -  Bijzondere gebouwen van allure staan in Amsterdam. Het Muziekgebouw en het Conservatorium. Maar ook op het Westerdokseiland of de Zuidelijke IJ-oevers. Met hulp van de Gebouwengids weet iedereen ze te vinden!

Museum Ons' Lieve Heer op Solder

amsterdam, Noord-Holland (0.42km)  -  Is het een kerk? Is het een huis? Het Museum Ons' Lieve Heer op Solder is één van de oudste musea van Amsterdam, stammend uit 1661. In dit museum is een overzicht van de Hollandse Gouden Eeuw te bewonderen.

Hardlopend Amsterdam bezichtigen

amsterdam, Noord-Holland (0.43km)  -  In vliegende vaart de bezienswaardigheden van Amsterdam ontdekken? Dan is sightjoggen een goed idee. Je rent samen met een gids zo'n 7,5 kilometer door Amsterdam en hoort ondertussen alles over de bezienswaardigheden onderweg.

De Toverschool

amsterdam, Noord-Holland (0.44km)  -  Word een echte Harry Potter of Hermelien bij de Toverschool van Celsius Magic. Ontwikkel tovertalent en ontdek spannende trucjes!

Brouwerij De Prael

amsterdam, Noord-Holland (0.46km)  -  Ontdek de heerlijke bieren van Brouwerij De Prael in het proeflokaal aan de Oudezijds Armsteeg. Geniet in de knusse ambiance van allerlei bijzondere bieren.

Nationale Opera & Ballet

amsterdam, Noord-Holland (0.47km)  -  In het hart van de Amsterdamse binnenstad staat Nationale Opera & Ballet. Neem plaats op één van de 1600 stoelen en laat je meeslepen in de wereld van opera, ballet en verwante muziekdramatische kunsten.

Oud-Hollandse spelletjes met karaoke

amsterdam, Noord-Holland (0.49km)  -  Gooi die kelen maar los tijdens een karaokehit en win extra punten! Wie is het beste in sjoelen, stokgooien of vier-op-een-rij? Speel samen met collega's oud-Hollandse spelen in het Accijnshuis van Amsterdam en je ontdekt het vanzelf.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van B&B Ship