1

Uitstapjes vlakbij Oudheidkundig- en...

Zwembad De Wel

nieuwkoop, Zuid-Holland (0.17km)  -  Zwembad De Wel heeft een groot wedstrijdbad, verschillende kleinere baden en een glijbaan van maar liefst 32 meter lang. Daarnaast zijn er uitgebreide saunavoorzieningen. Kom gezellig langs met het hele gezin!

Uitje Nieuwkoop

nieuwkoop, Zuid-Holland (3.08km)  -  Zin in een actief uitje met elkaar? Stap dan in zo'n leuk fluisterbootje van Uitje Nieuwkoop en vaar de Nieuwkoopse Plassen op. Wat deze boottochtjes anders maakt dan andere zijn de gave opdrachten die je onderweg tegenkomt.

De Sfeerstal Bloemenpluktuin

nieuwveen, Zuid-Holland (4.91km)  -  De Bloemenpluktuin in De Sfeerstal is een gezellig dagje uit! In de pluktuin kan zelf een boeketje worden samengesteld of kruiden worden geplukt voor een vers kopje thee in het theehuis.

De Hollandse Boerderij

bodegraven, Zuid-Holland (4.91km)  -  De Hollandse Boerderij is een heerlijk oord op het platteland in Bodegraven. Voor wandelaars en fietsers is het een afstapadres voor een stevige lunch met producten uit de streek. Groepen kunnen overnachten in een van de groepsaccommodaties.

Intratuin Ter Aar

ter aar, Zuid-Holland (5.07km)  -  De Intratuin in Ter Aar helpt een ieder om van de tuin een heerlijk plekje te maken. Bloemen, planten, meubelen en ook dieren zijn hier te vinden.

Escape Rooms Ter Aar

ter aar, Zuid-Holland (5.85km)  -  Bij Escape Rooms Ter Aar heb je keuze uit acht spannende escape rooms of escapetochten. Breek je hoofd over pittige raadsels en ontsnap uit één van de mooi ingerichte themakamers.

De Pannenkoe

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (6.93km)  -  In recreatiegebied Zegersloot ligt pannenkoekenboerderij Alphen. Hier kiezen gasten uit maar liefst ruim vijftig verschillende pannenkoeken!

Atelier Ada Gons Goosen

bilderdam, Zuid-Holland (7.65km)  -  Geniet van de leuke, eigenwijze en mooie dierenportretten van kunstenares Ada Gons Goosen. Haar kunstwerken hangen in haar eigen atelier dat is gevestigd in een monumentaal wit pand. Naast dieren schildert ze af en toe portretten van mensen.

Winkelcentrum De Ridderhof

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (7.83km)  -  Ga een gezellig dagje shoppen in Winkelcentrum de Ridderhof. Dit moderne winkelcentrum heeft de vorm van een tent en is van alle markten thuis. Zo vind je er speciaalzaken, eettentjes en kledingwinkels.

Amstelhoeve Recreatie

de hoef, Utrecht (7.88km)  -  De Amstelhoeve is een perfecte uitvalsbasis voor groepen. Ideaal voor een weekend weg met vrienden of familie! Bijzonder: je overnacht in een gerenoveerde koeienstal.

Zwembad De Kuil

bodegraven, Zuid-Holland (7.95km)  -  Zwembad de Kuil heeft een subtropisch recreatiebad, een groot wedstrijdbad en een buitenbad. Attracties als een glijbaan en springtoren in het buitenbad zorgen voor een spetterend verblijf.

Wet 'n Wild

alphen aan den rijn, Zuid-Holland (7.98km)  -  Kom wakeboarden en waterskiën bij Wet 'n Wild in Alphen aan de Rijn. Leuk voor een vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje!

Het Bellopad

mijdrecht, Utrecht (8.12km)  -  Waar ooit het stoomtreintje Bello reed, loop je nu door het groen van de polder en langs een veenriviertje van Mijdrecht naar Abcoude, of andersom. Een tocht van negentien kilometer, maar het is ook leuk om een deel ervan te lopen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Oudheidkundig- en Poldermuseum - GESLOTEN