Uitstapjes vlakbij Cokkie Snoei Rotterdam

Poppodium Rotown

rotterdam, Zuid-Holland (0.11km)  -  Poppodium Rotown in Rotterdam staat garant voor een plezierige avond. Koop een ticket voor je favoriete artiest om uit je dak te gaan!

Museumwoning Huis Sonneveld

rotterdam, Zuid-Holland (0.22km)  -  Huis Sonneveld stamt uit 1933 en was voor die tijd een modern huis, in de stijl van het Nieuwe Bouwen. Eenmaal binnen leren bezoekers alles over de geschiedenis en architectuur van het huis.

Rotterdamse Schouwburg

rotterdam, Zuid-Holland (0.29km)  -  In de Rotterdamse Schouwburg staan diverse voorstellingen op de planken. Van opera tot toneel en van dans tot klassiek. Ook workshops behoren tot de mogelijkheden.

Café De Witte Aap

rotterdam, Zuid-Holland (0.35km)  -  Kies een speciaal biertje en geniet van de ongedwongen sfeer in Café De Witte Aap. Of plof na een dagje shoppen neer op het terras in de bruisende Witte de Withstraat.

Kunstinstituut Melly

rotterdam, Zuid-Holland (0.36km)  -  Geïnteresseerd in hedendaagse kunst? Dan voel je je helemaal thuis bij Kunstinstituut Melly! Hier vind je verrassende exposities van hedendaagse kunstenaars. Allemaal in een monumentaal gebouw aan de hipste straat van Rotterdam.

Het Nieuwe Instituut

rotterdam, Zuid-Holland (0.37km)  -  Maak kennis met het opvallende gebouw van Het Nieuwe Instituut, museum voor architectuur in Rotterdam. De buitenkant maakt nieuwsgierig naar wat er binnen te zien is!

Beeldengalerij Westersingel

rotterdam, Zuid-Holland (0.38km)  -  Terwijl je over de Westersingel heenloopt word je begroet door een groot aantal beelden die daar zijn neergezet. De wandeling begint bij de kruising Westersingel/Kruiskade en eindigt bij de Westzeedijk. In totaal ben je dan langs 17 beelden...

De Doelen

rotterdam, Zuid-Holland (0.47km)  -  De Doelen is een van de grootste muziekpodia in Nederland en ligt in het hart van Rotterdam. Jaarlijks komen zo'n half miljoen bezoekers op de klassieke muziek-, wereldmuziek-, pop- en jazzconcerten af.

Lush Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.58km)  -  Dubbelop genieten van Lush in Rotterdam: heerlijke geuren en prachtig gemaakte zeepjes, shampoos en andere cosmetica. Ook zijn al deze verzorgingsproducten proefdiervrij! Verantwoord shoppen dus.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Cokkie Snoei Rotterdam