Uitstapjes vlakbij Galerie Carla van den...

Kunstexpositie KunstWerkt

schiedam, Zuid-Holland (0.19km)  -  Kunstcentrum Ruimte in Beweging is de ontmoetingsplek voor kunstenaars. Stichting Kunstwerkt brengt in dit centrum kunstenaars en publiek dichter bij elkaar. Iedere maand is er een andere expositie van een beeldend kunstenaar.

Stedelijk Museum Schiedam

schiedam, Zuid-Holland (0.22km)  -  Het Stedelijk Museum Schiedam verrast je in een prachtig gebouw met een grote collectie moderne en historische kunst uit Nederland. Bekijk bijvoorbeeld het Oerbeest van de beroemde Karel Appel en teken het zelf na!

Museummolen De Walvisch

schiedam, Zuid-Holland (0.38km)  -  Altijd al een Schiedamse reus willen beklimmen? In Molen De Walvisch in Schiedam kom je alles te weten over de molenhistorie van Schiedam en het productieproces: van graankorrel tot jeneverborrel.

Kinderboerderij 't Hoefblad

schiedam, Zuid-Holland (2.11km)  -  Op kinderboerderij 't Hoefblad in Schiedam mogen kinderen iedere woensdagmiddag de dierenverzorger helpen met voeren en schoonmaken. Een leuke en leerzame ontmoeting met allerlei dieren in het Beatrixpark!

Zwembad Groenoord

schiedam, Zuid-Holland (2.14km)  -  Geniet met het hele gezin van alle leuke faciliteiten in zwembad Groenoord. Sjees van de 65 meter lange glijbaan en kom tot rust in het bubbelbad!

Brutus Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (2.23km)  -  Bezoek Brutus in Rotterdam en ontdek verschillende kunstenaars die het lokale en internationale publiek te verenigen. Word verrast met confronterende en boeiende exposities.

Sparta Stadion - Het Kasteel

rotterdam, Zuid-Holland (2.33km)  -  In het voetbalstadion van Sparta, ook wel 'Het Kasteel', organiseer je de leukste evenementen zoals feesten, een workshop penalty schieten en een wijnproeverij. Of boek een rondleiding door het stadion!

Van Nelle Fabriek

rotterdam, Zuid-Holland (2.48km)  -  Van Nelle? Dat is toch een koffiefabriek? Ja, vroeger! Nu is het prachtig gerenoveerd, zijn er werkplekken gemaakt en worden er evenementen gehouden.

Oudheidkamer Pernis

pernis, Zuid-Holland (2.66km)  -  De Oudheidkamer van Pernis houdt de geschiedenis van het dorp levend! In de museumwoning is te zien hoe de Pernissers in de jaren dertig van de vorige eeuw leefden. Regelmatig zijn er gratis te bezoeken tentoonstellingen over Pernis te zien.

Natuurcentrum De Boshoek

schiedam, Zuid-Holland (3.2km)  -  In De Boshoek leer je van alles over de natuur: er zijn tentoonstellingen en je kunt hier het grootste diorama van Zuid-Holland bekijken, met meer dan 200 opgezette dieren.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Galerie Carla van den Heuvel-Ruseler