1

Uitstapjes vlakbij Galerie Kralingen

Laatste snuifmolens van Nederland

rotterdam, Zuid-Holland (0.97km)  -  Maak kennis met de laatste snuifmolens van Nederland. De Ster en De Lelie malen specerijen en snuiftabak. Dankzij bevlogen vrijwilligers draaien de molens regelmatig voor het publiek. Molenproducten zijn te koop in de molenwinkel.

Pebbles Kitty Cat Café

rotterdam, Zuid-Holland (1.12km)  -  Het eerste kattencafé van Rotterdam: Pebbles Kitty Cat Café. Ze zijn er niet vies van een woordgrapje: het café is 'pawesome' en katten verdienen volgens Pebbles een 'purrfect' thuis.

Schaakstukkenmuseum

rotterdam, Zuid-Holland (1.5km)  -  Bewonder de bijzondere schaakspellen van het Schaakstukkenmuseum. Van abstracte kunstwerken tot folklore: het museum heeft een uiteenlopende collectie.

Markthal Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.73km)  -  Een dagje markt is in Rotterdam een echt dagje uit. Bezoek de Markthal, een bijzonder boogvormig gebouw met een overdekte marktvloer. Ruim negentig kramen stallen hier elke dag hun verse waar uit!

De Laurenskerk

rotterdam, Zuid-Holland (1.75km)  -  De Laurenskerk is het oudst bewaarde bouwwerk in Rotterdam. Het gebouw is zeker een bezoekje waard vanwege de orgels, de prachtige toren en het mooie interieur.

Wallgallery

rotterdam, Zuid-Holland (1.81km)  -  Ruimte voor kunst. Zo zou je Wallgallery kunnen omschrijven. In een appartement op de 37e verdieping is ruimte gecreëerd om de creatieve geest vrij te laten.

Villa Zebra

rotterdam, Zuid-Holland (1.94km)  -  Kindermuseum Villa Zebra is een vrolijke mix van kunst, spelen en ontdekken! Kunst is hier niet alleen leuk, maar nog leerzaam ook. Zo leren kinderen in de vaste expo ZELF! meer over taal, motoriek en creativiteit.

Museum Stoomdepot

rotterdam, Zuid-Holland (1.96km)  -  Snuif de geur op van kolen en stoom! Kom naar Museum Stoomdepot in Rotterdam. Het museum bevindt zich in een echte ouderwetse locomotievenloods. Geniet van oude treinstellen en van monteurs die hier dagelijks aan het werk zijn.

De Vlaggenparade Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (1.98km)  -  Wandel langs de Vlaggenparade aan de Boompjes in Rotterdam. Hier hangen gewoonlijk alle vlaggen van de landen van de Verenigde Naties. Bij speciale gelegenheden hangen er andere vlaggen. Dit om aandacht te vragen voor een zaak of om iets te vieren.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Galerie Kralingen