Uitstapjes vlakbij Zeeweg Pottenbakkers

Kinderboerderij Agathahoeve

oostvoorne, Zuid-Holland (4.36km)  -  Voor de echte dierenvriendjes en voor iedereen die wat wil leren van natuur en milieu is de kinderboerderij een leuk uitje. Kom naar de Agathahoeve voor een leuke kindermiddag.

Ruïne van de Jacobaburcht

oostvoorne, Zuid-Holland (5.24km)  -  De Burcht van Oostvoorne is een mooi bewaard gebleven kasteelruïne uit 1200. Wandel rond de authentieke ringmuur of loop even over het houten bruggetje om een blik naar binnen te werpen. Het oude kasteel werd ooit bewoond door Jacoba van Beieren.

A Seal: zeehondenopvang en expo

stellendam, Zuid-Holland (5.59km)  -  Bezoek en help opgevangen zeehonden bij zeehondenopvang en expo A Seal in Stellendam. Bezoek bij A Seal ook de expo waar je kunt klimmen op zandbanken, aangespoelde zeecontainers kunt verkennen en leer alles over het redden van mens en dier op zee.

Zwembad De Eendraght

hellevoetsluis, Zuid-Holland (6.62km)  -  Bij Zwembad De Eendraght kun je heerlijk baantjes zwemmen of aqausporten, maar er zijn ook allerlei leuke attracties. Sjees van de 71 meter lange glijbaan!

Openluchtmuseum Fortresse Holland

hellevoetsluis, Zuid-Holland (6.69km)  -  Beleef de tijd dat Hellevoetsluis een oorlogs- en marinehaven was en een belangrijke rol speelde in de Nederlandse geschiedenis. Laat je betoveren door verhalen van de zee in het openluchtmuseum Fortresse Holland.

Pluktuin Oostvoorne

oostvoorne, Zuid-Holland (7.22km)  -  Op Voorne-Putten vind je een veld vol bloemen: Pluktuin Oostvoorne. Kies uit de meer dan honderd soorten de mooiste en pluk je je eigen bos bloemen bij elkaar. Leuk: in de zomer hebben ze ook een maisdoolhof.

Historyland

hellevoetsluis, Zuid-Holland (7.83km)  -  Ga op avontuur door eeuwenoude geschiedenis in Historyland. Bibber in de IJstijd tussen de mammoeten, onderzoek als wetenschapper fossielen en klim in een gevechtshelikopter. Historie komt hier tot leven!

Goereese Toren

goedereede, Zuid-Holland (8.75km)  -  Beklim de Goereese Toren en ontdek het prachtige uitzicht en welke functies deze eeuwenoude toren in het pittoreske stadje Goedereede heeft gehad.

Kaasboerderij Van Schaik

stellendam, Zuid-Holland (9.87km)  -  Bij Kaasboerderij Van Schaik leer je hoe kaas gemaakt wordt. Er zijn vele zuivelproducten te koop, waaronder diverse ambachtelijk kazen. Van jong tot overjarig, met kruiden, 20+, 30+ en 35+.

De Ballebak Brielle

brielle, Zuid-Holland (10.07km)  -  Bij regen en zonneschijn: spelen bij De Ballebak in Brielle kan altijd! Een overdekt speelparadijs inclusief een buitenspeeltuin voor mooi weer.

Noordzeestrand Ouddorp

ouddorp, Zuid-Holland (10.54km)  -  Ouddorp is door het AD ooit verkozen als beste badplaats van Nederland met het Noordzeestrand als mooiste strand. Een goede reden om dat zelf te komen ervaren!

Speeltuin De Flipjes

ouddorp, Zuid-Holland (10.65km)  -  Bij Speeltuin De Flipjes in Ouddorp is het elke dag een feestje. Leef je uit op de schommels, glijbanen, draaimolens en alle andere speeltoestellen.

Rondvaart Europoort

hoek van holland, Zuid-Holland (11.47km)  -  Stap op de rondvaartboot Europoort en vaar door de beroemde haven van Rotterdam, waar de grootste zeeschepen liggen. Naast deze zeereuzen zijn er ook zeehondjes te spotten. Op zoek naar rust? Neem dan de boot naar het Tweede Maasvlaktegebied of...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zeeweg Pottenbakkers