Uitstapjes vlakbij Mu.ZEE

Scheepsmuseum Mercator

oostende, West-Vlaanderen (0.2km)  -  Mercator is een oud opleidingsschip en is te bezichtigen als nautisch museum.

's maandags gesloten 

Kursaal Oostende

oostende, België (0.71km)  -  Kursaal Oostende is een prachtig historisch gebouw. Centraal ligt de grote concertzaal waar de grootste sterren der aarde hebben opgetreden. Rondom de zaal vind je verschillende restaurants, loungebars en een casino.

elke dag geopend 

IJslandvaarder Amandine - TIJDELIJK GESLOTEN

oostende, België (0.76km)  -  Stap aan boord van de Amandine, de laatste IJslandvaarder. Een levensechte herinnering aan de Vlaamse visserijgeschiedenis!

geopend op afspraak of bel +32 (0)59 25 80 22 

Oostendse Visserskaai

oostende, West-Vlaanderen (0.91km)  -  Waar in België is verse vis te krijgen? Loop rond over de Vistrap, een heerlijke openlucht vismarkt aan de Oostendse Visserskaai. Of geniet van een heerlijk diner in één van de restaurants langs de kade.

elke dag geopend 

Wellington Paardenrenbaan

oostende, België (1.06km)  -  Dravende paarden in actie! Bekijk ze tijdens een wedstrijdje galoprennen in de zomer in de Wellington Paardenrenbaan.

vandaag nog gesloten, geopend juli t/m augustus 

Havenrondvaart in Zeebrugge

zeebrugge, West-Vlaanderen (1.11km)  -  Maak een rondvaart door de grote haven van Zeebrugge met passagiersboot 'Zephira'. Onderweg zie je het havenbedrijf in volle actie, een spektakel om te zien.

geopend, open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Fort Napoleon

oostende, België (2.02km)  -  Napoleon vreesde een aanval van Engeland en bouwde een imposant fort in de duinen van Oostende. Napoleon is allang verdwenen, maar het fort staat er nog!

's maandags gesloten 

Strand in Oostende

oostende, West-Vlaanderen (3.69km)  -  Het gele zand aan de kust bij Oostende is een geliefde eindbestemming voor dagjesmensen. Geniet ook van het heerlijke strand aan de Noordzee.

elke dag geopend 

Roompot Vakantiepark Breeduyn Village

bredene, West-Vlaanderen (5.14km)  -  Op slechts vijf minuten lopen van de Belgische Noordzeekust bij Bredene vind je vakantiepark Breeduyn Village. Dit park is in 2017 opgeleverd en staat vol luxe bungalows.

elke dag geopend 

Camping Veld & Duin

bredene, West-Vlaanderen (5.37km)  -  Camping Veld & Duin ligt in een groene omgeving achter de Bredense duinenrij. Gasten hebben keuze uit een kampeerplaats, een chalet of een luxe appartement. Voor kinderen is een speelplein met leuke speeltoestellen, zoals een airtrampoline.

elke dag geopend 

Provinciedomein Raversyde

oostende, België (5.46km)  -  Het provinciedomein Raversyde bestaat uit meerdere historische musea: Atlantikwall en ANNO 1465.

geopend, open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Verblijfpark Calypso

oostende, West-Vlaanderen (5.77km)  -  Aan de Noordzeekust bij Oostende en vlak bij Middelkerke ligt het vakantiepark Calypso. Verblijf hier heerlijk aan het strand in een stacaravan of mobiele chalet.

elke dag geopend 

Indoor Skicenter Topfit

middelkerke, België (6.03km)  -  Kom skiën, snowboarden, squashen en nog veel meer bij Indoor Skicenter Topfit! Ideaal voor een (kinder)feestje.

elke dag geopend 

Romeins Archeologisch Museum Oudenburg - TIJDELIJK GESLOTEN

oudenburg, West-Vlaanderen (7.79km)  -  De Romeinen bouwden vroeger in Oudenburg een sterk verdedigde legerplaats. Bewonder nu de archeologische vondsten in Archeologisch Museum Oudenburg.

geopend op afspraak of bel +32 (0)59 56 84 00 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Mu.ZEE