Uitstapjes vlakbij Bed & Breakfast Cherrycake...

Villa Zebra

rotterdam, Zuid-Holland (0.35km)  -  Kindermuseum Villa Zebra is een vrolijke mix van kunst, spelen en ontdekken! Kunst is hier niet alleen leuk, maar nog leerzaam ook. Zo leren kinderen in de vaste expo ZELF! meer over taal, motoriek en creativiteit.

De Vlaggenparade Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.45km)  -  Wandel langs de Vlaggenparade aan de Boompjes in Rotterdam. Hier hangen gewoonlijk alle vlaggen van de landen van de Verenigde Naties. Bij speciale gelegenheden hangen er andere vlaggen. Dit om aandacht te vragen voor een zaak of om iets te vieren.

Wallgallery

rotterdam, Zuid-Holland (0.51km)  -  Ruimte voor kunst. Zo zou je Wallgallery kunnen omschrijven. In een appartement op de 37e verdieping is ruimte gecreëerd om de creatieve geest vrij te laten.

Rondvaart door de Rotterdamse haven

rotterdam, Zuid-Holland (0.54km)  -  Vaar met het schip Nehalennia door de bedrijvige haven van Rotterdam en leer dit fascinerende deel van de stad op z'n Rotterdams kennen. De rondvaart gaat langs de Erasmusbrug, Veerhaven, Parkhaven, Hotel New York en andere highlights van de...

Speelfabriek Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.59km)  -  De Speelfabriek is een speelwerkplaats voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Een plek waar je zelf kan knutselen en dingen kunt maken! En bijna alles mag je ook mee naar huis nemen.

Teamuitjes op de Rotterdamse Maas

rotterdam, Zuid-Holland (0.64km)  -  Beleef Rotterdam eens op een andere manier, en doe een speurtocht per sloep in de binnenwateren van de stad. Bij Pegasus Events is het slechts een van de vele mogelijkheden voor een leuk bedrijfsuitje op het water.

Schaakstukkenmuseum

rotterdam, Zuid-Holland (0.74km)  -  Bewonder de bijzondere schaakspellen van het Schaakstukkenmuseum. Van abstracte kunstwerken tot folklore: het museum heeft een uiteenlopende collectie.

Nieuwe Luxor Theater

rotterdam, Zuid-Holland (0.83km)  -  Het nieuwe Luxor Theater is een opvallend gebouw aan de voet van de Erasmusbrug dat meteen in het oog springt. Geniet hier van grote musicals, cabaret, opera en nog veel meer entertainment.

Markthal Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.85km)  -  Een dagje markt is in Rotterdam een echt dagje uit. Bezoek de Markthal, een bijzonder boogvormig gebouw met een overdekte marktvloer. Ruim negentig kramen stallen hier elke dag hun verse waar uit!

Port Pavilion

rotterdam, Zuid-Holland (0.86km)  -  Port Pavilion is het startpunt van je bezoek aan de Rotterdamse Haven. Check in dit informatiecentrum wat je allemaal kunt doen.

Inside Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (0.88km)  -  Rotterdam is hot. De havenstad groeit langzaam maar zeker uit tot een toeristische trekspleister. Maar welke plekken moet je écht gezien hebben? De gidsen van Inside Rotterdam vertellen het je. Inside Rotterdam is een kleinschalig...

Rotterdam Explore

rotterdam, Zuid-Holland (0.98km)  -  Verken Rotterdam op de fiets of met een stadswandeling. Met een fiets van Rotterdam Explore ontdek je alle bekende hotspots en de onbekende must-sees van de stad.

Stadskruidentuin Rotterdamse Munt

rotterdam, Zuid-Holland (1km)  -  Midden in het drukke Rotterdam vind je Stadskruidentuin Rotterdamse Munt. In deze mooie tuin groeien ruim 100 soorten kruiden en eetbare bloemen. Pluk je kruidenmand vol met kruiden voor in de keuken of in de thee.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bed & Breakfast Cherrycake & Chocolate - GESLOTEN