Uitstapjes vlakbij 't Pannekoekhuis Schaarsbergen

Pannenkoekenhuis Den Strooper

arnhem, Gelderland (1.07km)  -  Bij Pannenkoekenhuis Den Strooper geniet je van ambachtelijk gebakken pannenkoeken. Door de overkapping en de warmtelampen kan je zelfs als het minder mooi weer is je pannenkoek op het terras verorberen.

Bowling De Schelmse Brug

arnhem, Gelderland (2.91km)  -  Kom bowlen bij Bowlingcentrum De Schelmse Brug! Het centrum heeft twaalf banen op een rij. Daarnaast is er in de kelder een ruimte met vier bowlingbanen. Deze kun je afhuren voor een privéfeestje. In De Boerderij of De Schelm kun je een hapje eten.

Stadstuin Kweekland

arnhem, Gelderland (4.11km)  -  Midden in de stad vind je een plek vol groen. In Stadstuin Kweekland kun je biologische groente oogsten óf verse producten eten in het restaurant in de tuinkas.

Lazy King

arnhem, Gelderland (4.26km)  -  Het beeld de 'Lazy King', door Alain Séchas, kijkt vanaf zijn vaste stekje in Park Sonsbeek uit over de stad Arnhem.

Park Klarenbeek

arnhem, Gelderland (4.7km)  -  Park Klarenbeek is een prachtig stukje natuur dat bewaard is gebleven tijdens de uitbreiding van de stad Arnhem. Wat vroeger deel was van een van de oudste landgoederen van de stad, is nu een stadspark.

Pathé Arnhem

arnhem, Gelderland (4.73km)  -  Pathé Arnhem kom je binnen via de roltrap. Deze splinternieuwe bioscoop bij station Arnhem heeft negen zalen, verdeeld over zes verdiepingen. Geniet van de nieuwste films op het gigantische IMAX-scherm van 12 bij 24 meter.

The Game Box Arnhem

arnhem, Gelderland (4.75km)  -  Ga naar The Game Box Arnhem voor een ultieme game-ervaring! Speel de gaafste spellen van vroeger én probeer de nieuwste games uit. Met meer dan vijftig spellen ben je hier als gamefanaat aan het goede adres.

Natuurgebied Planken Wambuis

otterlo, Gelderland (4.93km)  -  Ontdek de enorme variatie aan natuur in natuurgebied Planken Wambuis. De paden voeren je langs grote stukken heide, heerlijk rustige bossen en zandverstuivingen. Tussen al deze prachtige natuur spot je misschien ook nog een aantal wilde dieren.

5th Avenue Club & Lounge

arnhem, Gelderland (4.94km)  -  Eén van de bekendste discotheken van de omgeving Arnhem: 5th Avenue. De ideale plek voor een fantastisch feest! De club is gevestigd in de monumentale Luthersekerk op de Korenmarkt.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van 't Pannekoekhuis Schaarsbergen