Uitstapjes vlakbij Restaurant De Baander

Molenduinbad Norg

norg, Drenthe (1.23km)  -  Zwemmen in lekker warm water, spelen in een subtropisch decor en relaxen in het Turkse stoombad: na een dagje in Molenduinbad Norg komt iedereen weer ontspannen thuis.

Natuurplaats Noordsche Veld

norg, Drenthe (2.93km)  -  Natuurplaats Noordsche Veld is dé uitvalbasis voor een heerlijk dagje in natuurgebied Noordsche Veld. Met informatie, startpunten voor mooie wandel- en fietsroutes en hapjes en drankjes.

Het Gevangenismuseum

veenhuizen, Drenthe (5.81km)  -  Veenhuizen werd ook wel 'Hollands Siberië' genoemd: armen, wezen en gevangenen sleten hier hun dagen. Stap in Het Gevangenismuseum in het dagelijks leven van deze mensen van vroeger en ontdek alles over de misdaad van nu.

Ronostrand

roden, Drenthe (7.21km)  -  Tussen Norg en Roden vind je aan de rand van de Drentse bossen het Ronostrand. Een relaxt strand om te zwemmen, wandelen of varen.

Museum Havezate Mensinge

roden, Drenthe (7.76km)  -  Op Landgoed Mensinge vind je Museum Havezate Mensinge, inclusief historische koetswoning. Alles is hier nog net zo ingericht als vroeger. Neem zelf een kijkje en ontdek hoe invloedrijke regenten uit Drenthe vroeger woonden.

Snow&Co

roden, Drenthe (8.61km)  -  Leer zeven keer sneller de ski- en snowboardtechniek dan in de sneeuw op de indoorskibaan Snow&Co. Onder individuele begeleiding is iedereen al snel een professional!

SpaWell

peize, Drenthe (8.68km)  -  Bij SpaWell ervaren bezoekers een ultieme verzorging van lichaam en geest. Ontspan in één van de vele sauna's of geniet van een heerlijke massage.

Zomerbad Peize

peize, Drenthe (8.68km)  -  Ontdek de trots van het Drentse dorpje Peize: Zomerbad Peize. Bij mooi weer kan hier genoten worden van het heerlijke water en de zon!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Restaurant De Baander