1

Uitstapjes vlakbij Pannenkoekenrestaurant De...

Kartbaan Duiven

duiven, Gelderland (2.38km)  -  Heerlijk scheuren in een van de beste indoorkartbanen. Kartbaan Duiven heeft een kartbaan met twee verdiepingen om je helemaal los te laten gaan.

Kinderboerderij Rosorum

zevenaar, Gelderland (3.54km)  -  Bij kinderboerderij Rosorum in Zevenaar hebben de dieren een mooi leven. Kom knuffelen met de chinchilla's de cavia's en de ezels Bibi en Amigo. Echte boeren en boerinnen halen hun dierverzorgingsdiploma.

Lentebad

zevenaar, Gelderland (4.32km)  -  Het Lentebad in Zevenaar heeft voor elk wat wils. Je beleeft hier een leuk dagje uit: waterpret in het buitenbad of in de waterspeeltuin, bubbelen in de whirlbank of baantjes trekken.

Buitengoed de Panoven

zevenaar, Gelderland (5.14km)  -  Voor een origineel dagje uit kom je naar Buitengoed de Panoven: een bijzondere steenfabriek uit 1860. Beleef het unieke verhaal van klei tot baksteen tijdens een rondleiding. Maar er is nog veel meer te doen!

Kasteel Doornenburg

doornenburg, Gelderland (5.64km)  -  Word een ridder in Kasteel Doornenburg. In het mooie rivierenlandschap van de Rijn en de Waal ligt dit prachtige bouwwerk. Bezoekers gaan hier terug in de tijd.

Venue 13

velp, Gelderland (5.87km)  -  Kastanjelaan 13 is het vervolg op Kunsthuis 13. Deze theater-, congres- en concertzaal is een prima locatie voor zakelijke bijeenkomsten.

Openluchtzwembad De Hangmat

velp, Gelderland (6.22km)  -  Openluchtzwembad Rheden is een groot buitenbad dat mooi in de natuur ligt. Het zwembad staat bekend om haar ruime opzet en de goede faciliteiten. Vanaf 20 graden Celsius is het bad geopend.

De Westernboerderij

didam, Gelderland (6.23km)  -  Daag je oom uit voor een stoere pot bierpulschuiven. Op De Westernboerderij in Didam ben je samen met je familie cowboy voor één dag. Of boek een van de andere groepsactiviteiten. Moe geworden? Blijf overnachten in een tipi.

Stadsboerderij Presikhaaf

arnhem, Gelderland (6.48km)  -  Op stadsboerderij Presikhaaf in Arnhem wonen hele bijzondere boerderijdieren van oud-Hollandse rassen. Kinderen leren hier spelenderwijs over de boerderij en haar bewoners.

Museum Bronbeek

arnhem, Gelderland (7.01km)  -  In Museum Bronbeek word je door middel van voorwerpen en schilderijen uit Nederlands Indië meegenomen naar het koloniale verleden van Nederland.

Park Angerenstein

arnhem, Gelderland (7.28km)  -  Park Angerenstein is een van de vele parken die Arnhem rijk is. In dit mooie stukje natuur is het heerlijk tot rust komen. En met een beetje geluk zijn er bijzondere vogels te zien zoals de ijsvogel, die in dit park een plekje heeft gevonden.

Theater de Leeuw

arnhem, Gelderland (7.49km)  -  Aanstormend talent schittert in Theater de Leeuw. Dit kleine theater in de Arnhemse wijk Klarendal biedt hen een podium en bezorgt bezoekers een fijne avond of middag met de diverse voorstellingen en concerten.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Pannenkoekenrestaurant De Snippenhof