1

Uitstapjes vlakbij Camping Jelly's Hoeve

Stadsmuseum Steenwijk

steenwijk, Overijssel (9.19km)  -  Bekijk in het Stadsmuseum in Steenwijk een uitgebreide collectie voorwerpen die de geschiedenis van de stad tot leven brengen, zoals een keuken en kruidenierswinkeltje uit 1900.

IkeAir

frederiksoord, Drenthe (9.24km)  -  De luchtballonnen van IkeAir zijn relatief klein, maar dat maakt dat er veel tijd is voor gezelligheid en persoonlijke aandacht.

Schouwburg Ogterop Meppel

meppel, Drenthe (9.29km)  -  Schouwburg Ogterop biedt voor ieder wat wils: van theater en cabaret tot dans en toneel. Een voorstelling bijwonen in Schouwburg Ogterop is voor iedereen een bijzondere herinnering.

Museum De Proefkolonie Frederiksoord

frederiksoord, Drenthe (9.46km)  -  Verpauperde gezinnen uit de stad verhuisden begin 19e eeuw naar de Koloniën van Weldadigheid. Een nieuw bestaan, noodgedwongen, op het Drentse platteland. Hoe zag hun leven eruit? Reis met hen mee in Museum De Proefkolonie in Frederiksoord.

Museumhuis Villa Rams Woerthe

steenwijk, Overijssel (9.46km)  -  Villa Rams Woerthe in Steenwijk was eens het woonhuis van een schatrijke familie. Nu mag iedereen ronddwalen door het schitterende interieur, versierd met schilderingen, enorme schouwen en gebrandschilderde ramen.

Hildo Krop Museum

steenwijk, Overijssel (9.46km)  -  Villa Rams Woerthe in Steenwijk bevat een prachtige collectie beeldhouwwerken van Hildo Krop. Deze kunstenaar werkte tientallen jaren voor de stad Amsterdam en ontwikkelde een heel eigen stijl in zijn vrije werk. De collectie bevat ook andere werken.

Vogelpark Ruinen

ruinen, Drenthe (9.47km)  -  Bijzondere, tropische vogels, maar ook de Nederlandse weide- en wadvogels. Allemaal zijn ze thuis in het vogelpark Ruinen. Wandel eens door dit prachtige park en ontmoet de mooiste vogelsoorten!

Bad Hesselingen

meppel, Drenthe (9.79km)  -  Volop vermaak en ontspanning is te vinden in het subtropische zwembad Bad Hesselingen Meppel. Naast zwemmen ontspan je heerlijk in het saunaplein!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Camping Jelly's Hoeve