Uitstapjes vlakbij EuroParcs Molengroet

De Geus Events

broek op langedijk, Noord-Holland (2.58km)  -  Bowlen, lekker eten, boogschieten, workshops, feesten: bij De Geus Events in Broek op Langedijk kan het allemaal!

Sauna Cantarel

oudkarspel, Noord-Holland (2.74km)  -  De landelijke gelegen sauna Cantarel combineert de Grieks-Romeinse badcultuur met het saunagenot uit Scandinavië. Dat betekent ontspannen in een Turks stoombad en bubbelen in de hotwhirlpool.

Zwembad De Bever

sint pancras, Noord-Holland (3.98km)  -  Geniet van de zon op een ligbed of maak een handstand in het water. Zwembad de Bever maakt van een zwemuitje een heerlijke vakantiedag!

SkiRun

heerhugowaard, Noord-Holland (4.35km)  -  Leer skiën of snowboarden bij SkiRun en zoef deze winter van een echte berg tijdens je wintersportvakantie.

Jump City Heerhugowaard

heerhugowaard, Noord-Holland (4.38km)  -  Leef je uit bij Jump City in Heerhugowaard, een indoor trampolinepark met diverse activiteiten. Kom vrij springen, een mix van sport en entertainment en leer en oefen de gekste tricks op de airbag.

Winkelcentrum de Mare

alkmaar, Noord-Holland (4.56km)  -  Winkelcentrum de Mare heeft bijna honderd winkels en is daarmee dé winkelboulevard van Alkmaar. Bovendien zijn er meer dan duizend gratis parkeerplaatsen.

Golfbaan Sluispolder

alkmaar, Noord-Holland (4.63km)  -  Golfen in de natuur? Bij golfbaan Sluispolder in Alkmaar ga je voor negen of achttien holes! Na een lekker potje golf is het heerlijk dineren in restaurant 't Sluisje bij de golfbaan.

Park Rekerhout

alkmaar, Noord-Holland (4.74km)  -  Wie waagt zich op die spannende vlonder door het moeras? Of geniet je liever van de zon op de bloemrijke speelweide? Genieten, spelen en leren. In Park Rekerhout kan het allemaal!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van EuroParcs Molengroet