Uitstapjes vlakbij Vakantiecentrum Molecaten...

Oude Bos

bakkeveen, Friesland (2.01km)  -  Het Oude Bos is een prachtig en groot bos dat van Bakkeveen tot Wijnjewoude loopt. Je hebt er eindeloos veel routes voor wandelaars, ruiters en fietsers. De Freulevijver in het bos is een geliefde plek.

Zwembad Haulewelle

haulerwijk, Friesland (5.19km)  -  Geniet op een warme dag van heel veel waterpret in Zwembad Haulerwelle. Spring van de duikplank, maak een bommetje, trek rustig baantjes of speel in het peuterbadje.

Haarsterbos

marum, Groningen (7.08km)  -  Ontdek het rustgevende Haarsterbos in Marum, een idyllische plek vlakbij Groningen. Verken kronkelende paadjes langs prachtige eiken en berken. Het Haarsterbos is perfect voor een wandeling in de natuur.

Trimunt

marum, Groningen (7.21km)  -  Een bekend bos in Marum en omstreken: de Trimunt. Wandel hier over rolstoelvriendelijke paden en geniet van de natuur. Wie weet spot je wel een eekhoorn, specht of das!

Skischool Drachten

drachten, Friesland (8.12km)  -  Misschien ga je binnenkort op wintersport en kun je wat oefening gebruiken? Leer skiën of snowboarden bij Skischool Drachten! Ook leuk voor bedrijfsuitjes en kinderfeestjes.

Ronostrand

roden, Drenthe (8.3km)  -  Tussen Norg en Roden vind je aan de rand van de Drentse bossen het Ronostrand. Een relaxt strand om te zwemmen, wandelen of varen.

Landgoed Coendersborg

nuis, Groningen (8.35km)  -  Een prachtige bezienswaardigheid in een bosrijk gebied: Landgoed Coendersborg in Nuis. Een aantal maanden per jaar kun je het historisch erfgoed vanbinnen bekijken met een rondleiding door de zeventiende-eeuwse stijlkamers.

Coendersbos

nuis, Groningen (8.35km)  -  Het Coendersbos is het bos rondom buitenplaats en landgoed Coendersborg in Nuis. Een mooi wandelgebied in het Westerkwartier en een rijke plek vol historie en mooie natuur.

Ballorig Drachten

drachten, Friesland (8.41km)  -  Kinderen wanen zich in het paradijs wanneer ze ravotten bij Ballorig Drachten. Klimmen, glijden, springen en vooral heel veel lol trappen, ze vervelen zich geen moment.

Speeltuin Spijkerdorp

drachten, Friesland (8.97km)  -  Speeltuin Spijkerdorp in Drachten is de plek om hutten te bouwen. Daarnaast is er op het terrein van 7.500 vierkante meter genoeg ruimte om avontuurlijk te spelen.

Zwempark Strandheem

opende, Groningen (9.04km)  -  Met mooi weer zit je goed op Strandheem! Leg je handdoek op de ligweide of op het zandstrand rond de recreatieplas en geniet van zomerse dagen. Voor kinderen zijn er leuke speeltoestellen.

Aero-Balloons

oosterwolde, Friesland (9.73km)  -  Aero-Balloons organiseert ballonvaarten in het noorden van het land. Ontdek de schoonheid van het Nederlandse landschap van bovenaf!

Het Gevangenismuseum

veenhuizen, Drenthe (10.07km)  -  Veenhuizen werd ook wel 'Hollands Siberië' genoemd: armen, wezen en gevangenen sleten hier hun dagen. Stap in Het Gevangenismuseum in het dagelijks leven van deze mensen van vroeger en ontdek alles over de misdaad van nu.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vakantiecentrum Molecaten 't Hout