Uitstapjes vlakbij Speelboerderij De Steenuil

De Rode Haktol

oirschot, Noord-Brabant (3.68km)  -  De Rode Haktol is een pannenkoekenrestaurant voor jong en oud. De kleintjes vermaken zich uitstekend in de lego- en videohoek terwijl de ouders kiezen uit één van de 240 verschillende soorten pannenkoeken!

Landgoed Velder

liempde, Noord-Brabant (4.58km)  -  Landgoed Velder ligt prachtig in de bossen, maar ook centraal langs de A2 en de spoorlijn Boxtel-Eindhoven. Het landgoed leent zich uitstekend voor evenementen.

Biobest Theater

best, Noord-Brabant (4.78km)  -  Op het balkon of beneden genieten van een film? In theater Biobest heb je de keuze! De bioscoop uit 1947 heeft één zaal waar dagelijks de nieuwste films worden gedraaid. Vanwege de beperkte capaciteit is het raadzaam altijd te reserveren.

Dagje plezier bij Toon Vertier

oirschot, Noord-Brabant (5.63km)  -  Een familiedag, bedrijfsuitje of personeelsfeest? Of toch maar een Hollandse avond, Wie is de Mol of een Dagje Brabant of Toeren op grootmoeders Solex? De mogelijkheden zijn eindeloos bij Toon Vertier!

BestZOO

best, Noord-Brabant (5.82km)  -  Zuid-Amerikaanse apen, beermarters, servals en buideldieren uit Australië. In het kleinschalige dierenpark BestZOO wonen dieren in alle soorten en maten vanuit de hele wereld.

Pannenkoekenhuis De Ontdekking

oisterwijk, Noord-Brabant (7.23km)  -  Pannenkoekenhuis De Ontdekking in Oisterwijk is een prachtig restaurant voor jong en oud. Op de bovenverdieping van het restaurant is het rijk van Niels: een speeljungle met klim- en glijbanen en zelfs een cockpit met playstations.

Piet Plezier Recreatie

oisterwijk, Noord-Brabant (7.84km)  -  Geniet van de Brabantse natuur met Piet Plezier. Dit recreatiepark verhuurt leuke skelters of trapkarren voor het hele gezin. Ontdek bijvoorbeeld de bossen van Oisterwijk!

Museum Vekemans

boxtel, Noord-Brabant (7.94km)  -  Wassen en strijken lijkt zo gewoon, maar wie iets beter kijkt ziet een hele boeiende geschiedenis. In het Museum Vekemans duikt de bezoeker in deze geschiedenis!

Strandpark Aquabest

best, Noord-Brabant (8.03km)  -  Luieren op het strand midden in Brabant? Dat kan bij Strandpark Aquabest. Het strand met de groene ligweiden bevindt zich op een soort schiereiland. Neem vanaf het strand een duik in het heldere water.

Rozenbedrijf De Vorst Boxtel

boxtel, Noord-Brabant (8.2km)  -  In Rosarium De Vorst zijn meer dan tweehonderd verschillende klim- en perkrozen en tientallen stamrozen te bewonderen. Op zoek naar een bijzondere roos voor in de tuin? Rozenbedrijf De Vorst in Boxtel is het juiste adres!

Speelbos De Konijnenberg

middelbeers, Noord-Brabant (8.21km)  -  In Speelbos De Konijnenberg wacht het avontuur. Ontdek de geheimen van het bos en kom lekker spelen! Klauter over bruggetjes om bouw met z'n allen een grote boomhut.

Historia Park

best, Noord-Brabant (8.3km)  -  Sumoworstelen, simulatievliegen of boogschieten. Op Park Historia is voor iedereen wat te beleven! Breng een bezoek aan één van de musea en geniet van een heerlijke maaltijd bij Brasserie 't Boshuys.

Cablepark Aquabest

best, Noord-Brabant (8.33km)  -  Bij Cablepark Aquabest kun je waterskiën en wakeboarden of je nu wel of geen ervaring hebt. De kabel draait continue rond. Kun je even niet meer blijven staan, geen probleem, dan pak je gewoon de volgende lus.

Aquabest Recreatiepark

best, Noord-Brabant (8.33km)  -  Aquabest Recreatiepark heeft alles in huis voor zowel de sportieve watersporter als de luie zonaanbidder. Ga op de waterski's en laat je voorttrekken aan een kabel. Het strandpark heeft ligweides en zandstranden. Gooi je handdoekje maar uit!

Escape Room Adventure

best, Noord-Brabant (8.33km)  -  Voel jij je een piraat of meer een schatzoeker? Escape Adventure heeft twee bloedstollende Escape Rooms op Recreatiepark Aquabest. Los de raadsel op, puzzel, decodeer en probeer binnen een uur weer buiten te staan.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Speelboerderij De Steenuil