1

Uitstapjes vlakbij Howdy's Pannenkoek Saloon

ADO Den Haag Museum

den haag, Zuid-Holland (1.82km)  -  Bewonder niet alleen de twee kampioenmedailles uit 1942 en 1943, maar ontdek in het ADO Den Haag Museum ook wat de voetbalclub door de jaren heen in de regio heeft betekend.

Museum Swaensteyn

voorburg, Zuid-Holland (3.16km)  -  In Stadsmuseum Leidschendam-Voorburg komt de Romeinse geschiedenis van Voorburg tot leven. Het museum bezit een bijzondere collectie bodemvondsten.

Theater Ludens Voorburg

voorburg, Zuid-Holland (3.78km)  -  Geniet van een concert of val lachend van je stoel bij een cabaretvoorstelling. Theater Ludens heeft honderden voorstellingen per jaar in diverse genres: toneel, jeugdvoorstellingen, concerten en films.

Intratuin Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland (3.85km)  -  Ga een dagje naar de Intratuin in Zoetermeer en maak van de tuin een groen paradijs! Scharrel tussen de bloemen en planten en geniet van al het groen en de mooie tuinaccessoires.

Stadsboerderij BuytenDelft

delft, Zuid-Holland (4.33km)  -  Op de stadsboerderij BuytenDelft beleef je de natuur van heel dichtbij. Er zijn hier een heleboel leuke en leerzame dingen te doen. Bak zelf popcorn boven open vuur en maak een ritje op een pony!

Gamestate Mall of the Netherlands

leidschendam, Zuid-Holland (4.35km)  -  Get your game on! In Gamestate Leidschendam vind je heel veel games. Speel Pac-Man, waag je aan een gokspel of daag elkaar uit voor een battle. Leuk: met elke game spaar je tickets, waarmee je prijzen kunt winnen.

Ga voor de echte Formule 1 ervaring

den haag, Zuid-Holland (4.65km)  -  Scheur met de wind in de haren en het geluid van de brullende motor in je oren over het circuit van VRX1 Racing. In de racesimulator gecombineerd met virtual reality zou je zweren dat je in de Formule 1 rijdt.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Howdy's Pannenkoek Saloon