Uitstapjes vlakbij Museum In 't Houten Huis

Droogmakerij De Beemster

middenbeemster, Noord-Holland (4.16km)  -  De Beemster is een typisch Nederlands plaatje: de kaarsrechte verkaveling staat symbool voor het Nederlandse landschap. Terecht is dit stukje Holland geplaatst op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Betje Wolff Museum

middenbeemster, Noord-Holland (4.23km)  -  Ga in het Betje Wolff Museum op bezoek bij de achttiende-eeuwse schrijfster Elizabeth Wolff, snuffel in haar studeerkamer en ontdek drie eeuwen wooncultuur van de Beemster.

Theehuis Mevrouw Cha

stompetoren, Noord-Holland (5.03km)  -  Ontdek hoe thee echt hoort te smaken met een theeproeverij bij Mevrouw Cha. Een echte theesommelier leert je de beste tips en tricks voor het maken van de perfecte thee. Gebak en Thee kunnen hierbij natuurlijk niet ontbreken!

Beemster Arboretum

zuidoostbeemster, Noord-Holland (6.52km)  -  In Beemster Arboretum bekijk je maar liefst 2600 verschillende soorten bomen en struiken! Het is het laagst gelegen arboretum ter wereld, te vinden op de bodem van de Beemster polder.

't Stormt: evenementen en groepsuitjes

krommenie, Noord-Holland (8.02km)  -  Bij 't Stormt verandert iedereen in een stoere geheim agent, een flitsende stuntman en een topacteur. Je speelt namelijk de hoofdrol in je eigen James Bond-film! Red zo de wereld, of kies voor Ć©Ć©n van de andere hilarische groepsuitjes!

Purmerends Museum

purmerend, Noord-Holland (8.36km)  -  De geschiedenis van Purmerend, die ontdek je in het Purmerends Museum! Het museum bevat een enorme collectie sieraardewerk, schilderingen, munten en nog veel meer.

Boerderij Wennekers

hobrede, Noord-Holland (8.52km)  -  In het veenweidegebied van de Zeevang ligt de biologische vleesveeboerderij van Frank en Els Wennekers. De boer verkoopt vanaf zijn erf biologisch vlees van eigen slacht. Daarnaast organiseert familie Wennekers boeren-buitenactiviteiten.

Welkom op Fort K'IJK!

uitgeest, Noord-Holland (8.76km)  -  Geniet op Fort K'IJK van het geweldig uitzicht over het stille polderlandschap vol weidevogels. Kom binnen en leer meer over de geschiedenis van de beroemde Stelling van Amsterdam en drink een kopje koffie in het fort.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Museum In 't Houten Huis