Uitstapjes vlakbij LeeuwerikHoeve

Aventoer indoor- en outdoorpark

burgum, Friesland (1.53km)  -  Aventoer in Burgum laat de harten van avonturiers sneller kloppen; met speelplezier binnen en buiten! Met bewegende stoelen en spannende special effects is de 7D-bioscoop een echt filmavontuur. Of klauter door het klimpark en tokkel van grote hoogte.

Streekpad Noardlike Fryske Wâlden

burgum, Friesland (1.97km)  -  Loop langs kleine akkers omzoomd door houtwallen en elzensingels. Over de oude halepaden, verbindingsroutes die bewoners gebruikten om via andermans erf snel ergens te komen. Langs leuke Friese plaatsjes en door het Nationaal Park de Alde Feanen.

De Schierstins

veenwouden, Friesland (5.26km)  -  De Schierstins is een van de weinige bewaarde kastelen in Friesland. De expositie Ljocht en Skaad laat zien hoe het er aan toe ging in kastelen en kloosters.

Park Vijversburg

tytsjerk, Friesland (5.32km)  -  Park Groot Vijversburg ligt in Tytsjerk, vlakbij Leeuwarden. Het is een historisch park met bomen van meer dan honderd jaar oud. In het park worden activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Tussen de bomen ligt het landhuis Villa Vijversburg.

Skûtsjemuseum Earnewâld

eernewoude, Friesland (6.61km)  -  Duik in het leven van de vroegere zeilschippers. Het Skûtsjemuseum Earnewâld laat alles zien over skûtsjes en het vroegere vissersleven. Spring maar aan boord en vaar een stukje met een skûtsje.

Rondvaardij Princenhof

eernewoude, Friesland (6.64km)  -  Vertrek vanuit Eernewoude voor een rondvaart over de Friese meren. Kies uit een middag- of dagtocht of een moonlightcruise. De boot kan ook worden afgehuurd voor een varend feest.

Annage Skutsjesilen

earnewâld, Friesland (6.76km)  -  Bij Annage kan je vergaderen, skûtsjesilen en vele andere fantastische bedrijfsuitjes beleven in de groenste locatie aan het water van Friesland!

Speel- en dierenpark Sanjes Safari

veenwouden, Friesland (6.77km)  -  Regen, sneeuw of zonneschijn, een dagje uit valt bij Speelpark Sanjesfertier nooit in het water! Het park heeft naast een binnen- en buitenspeeltuin ook een dierenpark, waar onder meer kamelen, stokstaartjes en struisvogels leven.

Snowcentrum Leeuwarden

leeuwarden, Friesland (9.29km)  -  Eindeloos afdalen op ski's of op een snowboard en dat allemaal in eigen land! Bij Snowcentrum Leeuwarden kun je je uitleven op ski's onder professionele begeleiding.

Culinaire Elfstedentocht

workum, Friesland (9.52km)  -  Niet al te vlot op de schaats, maar toch de Elfstedentocht rijden? Pak de fiets, neem de benenwagen of ga het water op en ontdek Friesland met de Culinaire Elfstedentocht. Met hele smakelijke stempelposten!

Fogelsangh State

veenklooster, Friesland (11.8km)  -  Fogelsangh State is een museum, maar wordt ook nog steeds bewoond. Prachtige kamers voeren je terug in de tijd en laten de luxe van de geschiedenis zien.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van LeeuwerikHoeve