Uitstapjes vlakbij Hotel Sonnevanck

Ozlines Surfschool

velsen-noord, Noord-Holland (2.17km)  -  Wijk aan Zee is één van de beste surfspots van Nederland. En bij Ozlines Surfschool vind je alles voor een dagje surfen. Neem surfles of huur alleen een surfboard en wetsuit.

Forteiland IJmuiden

ijmuiden, Noord-Holland (3.12km)  -  Doe heel veel toffe (groeps)activiteiten op Forteiland IJmuiden in de monding van het Noordzeekanaal en volg een rondleiding. Een uniek stukje Nederland!

IJmuider Zee- en Havenmuseum

ijmuiden, Noord-Holland (3.94km)  -  In het IJmuider Zee- en Havenmuseum komt de historie van de visserij tot leven. Kijk binnen in een echte stuurhut met kompas en bewonder de andere attributen zoals een seinlamp en een visveilingklok.

Bunker Museum IJmuiden

ijmuiden, Noord-Holland (4.22km)  -  In de Duitse bunkers uit de Tweede Wereldoorlog van Bunker Museum IJmuiden kom je van alles tegen uit de oorlog: een onderzeeboot of zelfs een compleet ingericht woonvertrek.

Cineworld

beverwijk, Noord-Holland (4.65km)  -  Bioscoop Cineworld in Beverwijk heeft zes zalen waar je lekker achterover kunt zakken in het pluche om de nieuwste films te zien. In het gezellige Grand Café Cineac kun je voor de film heerlijk dineren of gezellig na borrelen.

Kennemer Theater

beverwijk, Noord-Holland (4.72km)  -  Het Kennemer Theater biedt een zeer gevarieerd theaterprogramma met grote namen en beginnende artiesten. Kiest u voor zang, cabaret, musical of dans? Alles is hier mogelijk!

Museumhuis Buitenplaats Beeckestijn

velsen-zuid, Noord-Holland (6.14km)  -  Amsterdamse regentenfamilies zochten regelmatig een toevlucht buiten de stad. Buitenplaats Beeckestijn is een van de weinige buitenplaatsen die in z'n geheel bewaard is gebleven - en die je kunt bezoeken!

Uitkijktoren bij de Papenberg

castricum, Noord-Holland (7.35km)  -  In de Noord-Hollandse duinen beweegt de uitkijktoren bij de Papenberg mee als een golf op de zee. Beklim dit bijzondere bouwwerk en geniet van een mooi uitzicht over de duinen aan de ene kant en Castricum aan de andere.

Sauna Ridderrode

santpoort-zuid, Noord-Holland (7.7km)  -  Geniet van de kruidengeuren in de kruidentempel. Neem plaats op het marmer van het Caldarium en kom verfrist uit de citroensauna. Bij Sauna Ridderrode hebben ze een sauna voor iedereen.

Ruïne van Brederode

santpoort-zuid, Noord-Holland (7.77km)  -  De Ruïne van Brederode is tegenwoordig een bijzondere plek voor feestjes en tentoonstellingen, maar vroeger was het dertiende-eeuwse Kasteel Brederode een levendige plek!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Hotel Sonnevanck